Hae tästä blogista

maanantai 31. joulukuuta 2012

HAPPY NEW YEAR

Mooi! :)
Blogini on nyt ollut pienellä breikillä, niille jotka eivät ole vielä tajunneet sitä :D En jaksa kirjoittaa nyt kuluneesta viikosta,joulustani/lahjoistani sen erityisemmin, koska niitä ollaan saatu lukea ihan tarpeeksi muidenkin blogeista ! Mutta jos jotain nyt auttamattomasti kiinnostaa tietää mitä tein jouluna tai sain lahjoikseni, niin kysy ihmeessä XD Sen vaan sanon että tyytyväinen olen.
 Viikkonihan on vierähtänyt vaan syöden ja täykkäreitä kattoen. + nukkuen yöt. ei varmaan tarvii edes arvata että oon ... fckin'BORED. x)
Ainiin! Tää unohtu: Oisin super kiitollinen jos laittaisitte palautetta joulukalenteristani. Mitä tykkäsitte, mikä oli kivaa ja mikä ei? Mitä jäitte kaipaamaan ja ehdotuksia mahdollisesti ensi vuoden kalenteriin ? XD
Ulkoasun vaihdan heti kun saan itteäni niskasta kiinni ja raahaudun koneelle tekemään banneria ajan kanssa... :)
 ***
Mutta tosiaan, parin tunnin päästä lähden kohti kirkkonummea ja siellä Salmelle featuring Sini ja Venla ja neeew yeaaarr :) ♥
Haluan toivottaa kaikille lukijoille vielä mahtavaa uutta vuotta 2013 ! Mulla on fiilis et siitä on tulossa paaljon parempi kuin tästä kuluneesta vuodesta... ;-) Palaillaan ensi vuonna uusien kujeiden parissa! haudiheijaheipsunkeikun.
~ milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥