Hae tästä blogista

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

But just because it hurts, doesn't mean you're gonna die.

Moips! :)
Huhhuh on taas päivittely jäänyt pahasti viiveelle :o No viime maanantaista sen verran, että olin Wiknerillä päälle kolme tuntia ja siinä ajassa kuvailtiin Lyydian ja Mattiksen kanssa ja sitten pesin Sunnyn suitset :)
Muu viikko on ollut aika, no en edes muista paljoa mitään! Oon ainakin ollut nyt terve pitkästä aikaa mikä on mahtava juttu :-) TVD'tä on tullut katottua sekä Gleen uusin jakso.
Mutta niinnnn! Eilen, Lauantaina menin tallille joksikin puoli yhdeksitoista ja listoilla lukikin että hyppäisin Vermutilla. No Riina onneksi vaihto mun kanssa joten pääsin Rolexilla! ♥ Ennen tuntia autoin paria tyyppiä, sekä Neaa kun hänkin meni Rollella ja sitten kattelin tunteja ja chillasin kivassa seurassa :)

Tunti oli ihan helevetin hauska! Hahah. Tosin tunnin saldona 2 tippumista ja lievä aivotärähdys !
No ei se menoa hidastanut ;) Päin vastoin. Mutta niin. Tunnista kerron vähän, mutta en kamalasti, sillä olo on vähän väsynyt. Alussa oli aika itsenäistä verkkaa kun ope ja ahkerat ponitytöt rakensivat pikkurataa. No se meidän rata mitä hypättiin oli niin että toisella pitkällä sivulla oli kolme ravipuomia ja niiden jälkeen heti sokeripala este. Sitten piti ratsastaa uraa pitkin lyhyt sivu ja kulmat jonka jälkeen lähti kokorataleikkaa tyyppinen tie ja keskellä piti nostaa laukka ja laukata kulmat ja suunta vaihtui. Siitä sitten toisella pitkällä sivulla oli okseri, joka hypättiin :) Tippumiset molemmat tuli vikalla radalla siihen okserille. Ihan kuskin huolimattomuutta kun pohkeet tais olla ei niin hyvin kiinni :D Eka tippuminen tuli kauniisti selälleen ja toinen jaloille :) Vielä ei oo videoita mutta saan ne kai jossain kohtaa joten nyt laitan vaan kuvina! :)
Tippumisista huolimatta tunti oli tosi kiva ja oikeesti olin niin onnellinen siellä selässä ♥ Ääh on se Rolex vaan se paras :3 Niin ja mun tuntihan vaihtui nyt 10-11 :) Jee. Ensi viikolla sitten taas luvassa esteitä! heheh.
jos tää on mun esteistuntaa parhaimmillaan niin hyi.
söpö vai söpö?! ♥
iu vit*U toi istunta on jotain niiiiiin kauheeta :( itken verta
en tippunut koska R nosti pään ylös :)
mun ilme on vaa iha trolololo XD heheh
tuli siis ensiksi kielto jossa lensin kaulalle ja Rolex oli taas ihana ja( pelasti mut )nostamalla pään ylös...
...mut sitten toisella kiellolla...
(hahaa, tää on niin PARAS! XDD eiks mun esteistunta ookki hyvä tässä :)?
mut kauheeta, jos Rolex ois kaatunu tos ja loukannu ittensä x( onneks sitä ei sattunu :))
...olin liian painava nostettavaksi XD
frontside ollie!  backside lassie!
sitten aloin nauraa X--------D
tää toka toki kauniisti jaloilleen :D kuulemma vaan halasin Rolexia XD
hehe, toi oli niin nopee kiepahus etten ees tajunnu et olinkin yht.äkkii vaan maassa jaloillani!
Kuvat (c) Lyydia L., Oona N., Siru K. & Loviisa L. KUVAPLÄJÄYS :D
Sitten Rolexin hoito ja hoitajienhuonehengaus. & teen vielä koosteen videomuodossa noista tippumisista kun tää lataa ne :)

EDIT! {20:54} Sainkin ladattua videon jo nyt joten tässä se on!

Käytiin kyllä pesee Annikan kanssa ahkerina hoitajina vielä Tepan ja Rollen suitset ennenkuin lähdin! Kolmen maissa vaari tuli siis hakemaan mua ja vietiin Nea juna-asemalle ja mä jatkoin Salmelle :) 

Siellä sitten vietettiin tyttöjeniltaa ft. Salme, Sini & Milla! :) ♥ Oli hupaisaa! Hheheh suosittelen kattoo youtubesta TVD - CRACK videoita XDDD
Katottiin myöhemmin Putous ja vielä myöhemmin - joskus puolenyön jälkeen - alotettiin kattoo jotain 'Pientä Säätöä'-leffa, mikä osottautuikin ihan total lameksi ja se johti siihen, että Salme & Sini nukahti molemmat ennen leffan puoliväliä XD
Itse valvoin ja Milla tulikin suihkusta lopulta ja päätettiin kattoa yksi toinen leffa :) 
Joku trilleri/kauhu tms.leffa nimeltä The Wolfman :) En tosin jaksanut kauaa katsoa(oops) joten sekin jäi vähän kesken kun uni tuli...! Vaikutti alusta ihan hyvältä, harmi et jäi kesken, mutta joku kerta vois kattoo sen loppuun! :)
Oli muuten aika pelottavaa mennä nukkuu ja vitsailinkin että jos en aamulla herääkkää nii läpsikää mut hereille jos oonki menny tajuttomaks XD Okei ei sais pelleillä, mutta silti. Mulla oli herätykset parin tunnin välein yöllä kännykässä ihan varmuuden varalta :) 

Tavoite suoritettiin ;: eli en menny tajuttomaks yön aikana XD

Aamulla heräsin ysin aikaan ja Sini oli jo hereillä. Löhöttiin siinä olkkarissa(nukuttiin siis kaikki siellä) ja sitten datattiin ja näin, ja joskus ennen puolta päivää Milla lähti ja jäätiin kolmistaan. Suunniteltiin hiihtistä jne :) Oi että en malta oottaa♥ Katottiin sitten vielä Scream 3'sta, joka oli super tylsä joten vaihettiin Scary Movie'een ja johan parani! XD
Sori ei pahemmin kuvia tullut otettua koska kamerassa akku oli niin vähissä.

Niin ja äsken kotiuduttiin siis mun serkun 3-vuotisjuhlista, joissa oli mukavaa :) Hahah, on ne pikkulapset niin södejä ♥

Huomenna ois tiedossa luistelua koulussa ja illalla tallille meno :) Bye Bye !

- milla

16 kommenttia:

  1. Toi on nii perus "rolex oot niin söpö, anna ISO hali!" xdd

    VastaaPoista
  2. haha joo istuntas on parhaimmillaan tos ekan tippumisen aikana xd Ei ainakaan ole liian pysty! Rolex menee hienosti vikassa hyppykuvassa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe hyvä nii mä aattelinki! oon aika ylpee tosta myötäyksestäki :) ja nii toi tosin oli aika ekoi hyppyi mut en saa sitä kuvaa ylemmäs XD mut r oli hieno!♥

      Poista
  3. Kylkai tuut huomen tallille kuiteski? ;o

    VastaaPoista
  4. kui kivat kuvat ja toi hali kuva on just hyvä :D

    VastaaPoista
  5. Siis vaihatsä sille tunnille jos Essi ja Jenny on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. een!!! :::D ihan Eevan tunnille. Loviisa esim. on siinä :--)

      Poista
  6. arvaa nauroinks tolle ''backside lassie'' xD

    VastaaPoista
  7. Hah, vähänkö hauskoja noi sun tippumiset :3 Kiva blogi sulla, liityin muute lukijaks !
    Piilomainontaa :
    http://part-of-heaven.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥