Hae tästä blogista

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Shopping big time (''mopedilla seinään'';)

Heips ! :) 

EDIT! Uusi ulkoasu :) what do ya think?
Raapustelen tässä vuoden 2013 ensimmäistä postausta :D Oon ilonen että 2012 on ohi, se vain oli jotenkin niin masis(vaikka toki vuoteen sisältyi paljon hyvääkin..!)


Uusi vuosi meni aika chilleissä merkeissä Salmella Sinin ja Venlan seurassa, oli kivaa ♥ ;)

Syötii, pelattii,juteltiin jne :) Sekä leikittiin tietenkin tähtisädetikuilla.. pahiksii ku ollaan ;)
Vuosi vaihtui seuraavaan meidän ollessa ulkona tsekkaamassa ilotulituksia, mutta se riemu loppu lyhyeen kun jouduttiin mennä suojaan sateelta. Sini ja Venla lähti jossain kolmen maissa ja ite nukahdin jo ennen neljää, Salme vissiin tuntia myöhemmin. 


Eilen sitten heräiltiin puolen päivän maissa, vähän turhaan kun ei mentykään tallille. No katottiin sit pari leffaa (LOL & klick) ja mua tultiinkin hakee jo viideltä :D Olin niin varma et meen nukkuu jo kympilt ku olin niiin väsy, mut nukahdin vasta puoli yhen jälkeen...
Kuvia ei ole kuin kännykällä otettuja,koska en jaksanu roudaa kameraani kaatosateessa ;/


Tänään mulla oisi pitäny olla kampaaja mutta se peruuntu, ei siis onneksi haitannut vaikka nukuin pommiin siitä.
Päivän ohjelmaan peruuntuneen kampaaja-ajan lisäksi kuului shoppailukierros stadissa ft. Sini, Salme, Venla & Riina ! Whii ♥
Oltiin sovittu että yhen pintaan nähään Kampissa ja itse saavuin paikalle kerrankin ajoissa! Ehin tsekata Ninjan ja sen viereisen pilpehöörikaupan kunnes kaikki löydettiin toisemme : D Sitten pyörittiin minihetki Kampissa ja suunnattiin Foorumiin jossa käytiin nopeesti pari kauppaa. Sitten tietty syömään! ;)
Pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin kaikki mäkkiin ja ite tilasin cokiksen ja hampparin. Hehe, nauruu riitti x)
Sitten kierrettiin Foorumissa, hajaannuttiinkin jossain välissä ja sit palattiin yhteen ja kierreltiin ja kaarreltiin Foorumista Kamppiin. Käytiin Sinin ja Riinan kaa Ciao Caffessa juomassa kahvit jotka oli super ihania ;3 Yleensä en siis tykkää kahveista ;D Käytii myös syömässä kaikki frozen yogurtit Jogossa, kun mulla oli ilmaskoodit sinne  :) Sitten mentiin vielä kamppiin jonka jälkeen kaikki hajaantu joka suuntaan tms, ja suunnattiin koteja kohti.
Päivän ostokset ; paita Seppälästä, 2 kpl hametta Monkista, luomari Gina tricotista & neule ja 2 kpl hametta Vero Modasta. 

laadusta saatte kiittää mun phonea :D
Oli kaikkiaan super kiva päivä :) Vähän pettynyt kun ei ollut mitään mieltä räjäyttäviä tarjouksia, mutta minkäs teet x) Ei vaan ehkä jaksettu kaivaa kaikkia kauppoja !
Huomenna Tritlailee :) Perjantaina Salmen ja Empun kaa ja lauantaina mulla oisi taas Tritla :) Sunnuntaista ei vielä tietoo, ehkä vaan rentoutumista vikan lomapäivän kunniaksi..?

Ootteks te käyny jo aleissa, & ootteko löytäny mitään ? :)

ps. otsikosta toi mopedilla seinään koska mopedilla seinään ;) x))))

♥~ milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥