Hae tästä blogista

tiistai 11. joulukuuta 2012

it's gotta be me! ~ weekendiä

Heipsjeips :---)
Voisin kirjoittaa vähän munkin kuulumisistani tänne taas :) Mitään superromaania en ajatellut sepustaa mutta ihan vain omaa mieleenkiintoa ja ehkä vähän tylsyyttäni kirjoitan nyt! Aloitetaan vaikka perjantaista eli 7.12. Heräsin aamulla vasta puoli kymmenen aikaan ja katoin Gleen netistä ja datailin ylipäätänsä pari tuntia. Väsäsin myös yhden videon tunnissa. Nälkäpeli-aiheinen ja videoon pääset tästä *click*
Sitten oltiin sovittu että lähdetään Lyydian kanssa tallille, koska vapaapäivä ja mikäs sen kivempaa kun viettää se tallilla! :D Nähtiin tolsassa ja oltiin Wiknerillä ennen kolmea. 
matkalla oli kivannäköinen kohta josta sai ihanan talvisen kuvan :)
Siellä oli jo ihania ihmisiä ja aika meni nopeesti :) Autettiin pikkuisia ja ilmottauduttiin hoitajien joulumaastoonkin josta mainitsinkin jo. Kotiin päin lähdettiin jo vähän yli viisi sen jälkeen kun oltiin kuvattu Essiä kun meni Pantterilla. Huvin meni! Aika nopsa käynti siis, mutta olin ihan naatti kun pääsin kotiin yli 1½ tunnin matkan jälkeen.

Lauantaina päivä alkoi jo kahdeksan aikaan ja yhdeksän jälkeen lähdin tallille. Oli muuten tooosi kiva päivä ja kiitti kaikki ihanat :D♥ Salmekin oli mukana pitkästä aikaa! Tunnille lähdinkin Tytöllä vaikka alunperin listoissa luki Kingis :) Ilman satulaa menoa oli kyseessä ja treenattiin tunnilla taas vastalaukkoja :) Ne on aika haastavia Tytölle, mutta oikeastaan ekasta yrityksestä jo onnistui ! Laukat tosin aina katkes kesken, mutta mitä pienistä. x) Loppu verkoissa Tyttö yllätti positiivisesti ja se tuli aika kivaksi! Tai todella kivaksi koska oli Tyttö kyseessä. :D Jos oisin saanut jatkaa ratsastusta vielä edes pari minuuttia niin naps... No siihen oli tyytyminen ja Anni oli taas ihana ja kuvasi ! :) kiitti ♥ Laitan parisataa videokaappausta tähän.
joo pohje hyvin kiinni... mun istunta tuolla laukassa oli järkyttävä x)
taipuutaipuuu, ehkä liikaaki..?
vitsi huomasin vast nyt et otin väärästä kohtaa ku jalka ei oo vielä sillee suorana mut ... XDd
Tunnin jälkeen vaihdoin nopeasti kamat normivaatteisiin ja aikataulussa oli siis lähtö Stadiin Salmen & Sinin kanssa kattomaan se Salkkari-leffa! :D Oltiin 15.20 hakemassa lippujamme eli tasan tarkkaan vikalla minuutilla! Jeij, kierreltiin vähän Kampissa ennen leffaa ja Sini osti mulle ja Salmelle lahjatkin :D Sitten karkit kätösiin ja kohti tennispalatsin kakkossalia :)
superlaatukuva :D
Leffa oli oikeastaan todella hyvä ja sekin yllätti positiivisesti. Oli pirun hauska! XDD Sitten pyörittiin hetki vielä keskustassa, mutta harmiksemme kaikki kaupat meni kiinni eikä shoppailusta tullut mitään. Lähdettiin sitten junalla takaisin Kirkkonummelle ja junamatka meni mmm no vatsaa pidätelleen kun nauratti niin paljon... :'D höhö.
Sitten käväistiin vielä mäkkärissä fättäämässä ja sitten bussilla Sinille :D Ilta meni nopeesti ja nukahdettiin puolen yön aikaan. (jo!)

Sunnuntaina suunnattiin puolen päivän aikaan Kauhalaan ja pulkkaratsastusta tiedossa! :D oli todella hauskaa ♥ Iskä tuli hakee kolmen aikaan :) Kuvia päivästä näätte 9.luukusta siis :)

Tää alkuviikko koulussa on mennyt tosi nopeesti ja chillisti. Ollaan saatu kokeita ja esseitä takas ja oon saanut 8-:sta 9:iin :D ?! Huomenna on viiminen koe tältä vuodelta ja mikäpä muukaan kuin matikka ja ne kirotut paraabelit ♥ No heipoditei nyt vaan kaikille jotka tämän jaksoi lukea! :D

tosi virallisen kuulonen teksti.... ? *.* XD Sori kun tää tuli näin myöhään ja lähellä tota 11.luukkua.... :)

~ milla

2 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥