Hae tästä blogista

lauantai 15. joulukuuta 2012

mikä otsikoksi? ilman satulaa köpöttelyä ja talleilua

Mooips!
Oivalsin juuri että en tehnyt mitään koko arkiviikkona, paitsi kattonut salkkareita... No hups :D Elämä kiitos minulle! Joo no torstaina tajusin jo toisen ja kolmannen asian. 1. Joulu on ihan kohta ja 2. en oo ostanut yhden yhtä joululahjaa ... :D Eilen perjantaina siis suuntasin jo kello 12.00 loppuneen koulupäivän jälkeen stadiin ja sain ostettua lähes kaikki lahjat. Siinä ei edes ollut työtä, koska tänä vuonna ostan vaan ihan muutamalle, sillä budjetti on vain pari kymppiä... :D Bondikin tuli nähtyä ja oli toodella hyvä :) Suosittelen ellette oo vielä nähneeeet.

Tänään oli vuorossa kuten tavallisestikkin wikner :) Päivä käynnistyi kahdeksalta, vaikka perillä tallilla olin vasta puoli kymmenen jälkeen :D Kauhia häslinki tallissa ja sain heti ovesta sisään astuessani duunia! Joulukiireitä ? ;) 
Tarkoituksenani oli ratsastaa yksi rästitunti oman tuntini lisäksi klo.12-13, mutta minut oltiinkin vaihdettu jo klo.11 alkavalle tunnille, mikä ei tosin haitannut :) Olinkin saanut sille korvaustunnille Rolexin{♥} ja omalle tunnilleni (13-14) Ermin :) Oli siis kivat ponit osuneet kohalle ! :D 
ponikamut ^.^
Päivästä ei sen kummempia kuin että tavalliseen tapaan kuvailin joululeikkitunteja kunnes nousinkin jo Rolexin selkään :) Menin sillä ilman satulaa viimeksi vissiin helmikuussa eli toosi kauan sitten! Oli silti ihanampaa kuin muistin x') On se vaan niiin kiva :) ♥ Tunti ei ollut leikki vaan ihan peruskoulutunti, mikä ei sekään haitannut, vaikka otinkin sen koko tunnin vähän turhankin chillisti :D Kunhan vaan jölköteltiin Rollen kanssa hyvillä mielin, vaikka tunnin aiheena olivat ne minun heikkouteni; pohkeenväistöt...!
c) lyydia :)) tnx♥ btw raippa on feidattu xD
Tunnin jälkeen Rolexin hoito ja siitä sitten aika pikapikaa laittaa seuraavaa hevosta :D Nimittäin suunnattiin Nean kanssa kohti Ermiä ja siellä harjaus plus suitsien ja tonttulakin laitto :) Päätin siis mennä ilman satulaa, vaikka en yhtään tiennyt mitä odottaa. 
Oon muuten niiin ylpee että kaikki meidän tunnilla meni ilman satulaa!
Tunti lähti leppoisasti käyntiin ja pakko sanoa heti että Ermillä on ihan sairaan mukava selkä ja askeleet! En oo varmaan koskaan istunut niin tasasessa ravissa...? Ainiin Sofialle kiitokset joulukamojen lainasta! :DD Se oli söpö se turpahihnaan laitettava pehmuste :')
Testattiin meidän ratsastajien tasapainot laukassa ja ekan noston jälkeen tuli pari, heheh, pukkia tms ? :D Mutta apinoin kyydissä ja vastustin satulan laittoa... x) 
Sitten alettiin leikkiä ja oltiin eka tallipalaata(taivutetaanko toi sana noin...?) ja sen jälkeen kulmahippaa! :D ömm, oltiin liian hitaita :( Jäädyin siinä ja tottakai hävittiin sitten Viskille :D Tuon jälkeen vielä viesti, jossa pujoteltiin ja sen me voitettiin Riinan, Venlan & Emman kaa :) Lopuksi Eeva pystytti meille pienen sokeripalaristikon joka saatiin myös Ermi ja minä mukaanlukien hypätä :D Oli aika mielenkiintoista ja eka tulikin kielto kun mutkiteltiin niin random tie sille, mutta päästiin heti perään 2 kertaa puhtaasti yli. Hieno heppa :D! Sitten ravit vielä molempiin suuntiin ja loppukäynnit :)
 K u v i a   l a i t a n   m y ö h e m m i n kun niitä saan!:))
Tunnin jälkee hoidin Ermin pois ja laitoin arnikat selkään. Sitten pari tuntia vierähti vain kuvaillessa, hoitajien huoneessa ja Sunnyä hoitaessa.
söpö vai söpö?!
(c) nea :) tnx ♥
Oli kiva päivä, mutta hirrveen nopeesti meni ja tuntu että oli hirvee kiirus kokoajan .__. XD Voi kauhee nyt on taas yksi ridakausi pulkassa ja kohta on jo joulu ja uusi vuosi ja pääsiäinen ja... :D Aika rientää, nyyh.

~ milla

4 kommenttia:

  1. Ermi on kyl aika hieno♥ ja hassu :D ja sen selkä ja askeleet♥

    VastaaPoista
  2. voi ku tuo on söpö kuva missä sunnyllä on tonttulakki<3 :))

    VastaaPoista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥