Hae tästä blogista

torstai 6. joulukuuta 2012

❊ Joulukalenterin 6.luukku

Kuudes luukku on avattu!

Tänään luukusta paljastuu joululahjaideoita- & vinkkejä :) Ottakaa huomioon etten ole mikään super lahjojen hankkija, mutta yritän parhaani keksiä kaikennäköistä paketin täytettä ... :D Niin ja kaikki kaverit jotka tätä luette ja ajattelette että ei juma tommosii lahjoja en haluu, niin don't worry yritän keksii jotain muuta :)

Kavereille lahjaksi voisi mm. tehdä tämän legendaarisen muistokansion! Osta vaikka vihko ja tulosta tai teetä kuvia lempimuistoistanne, kuvia paikoista, juhlista, teistä, vaikka kaverin lemmikeistä & lempieläimistä tms. :) Voit kirjoittaa kuvien lomaan hauskoja sanontona ja inside-läppiänne(sillä kokemuksesta tiedän että niitä on paaaljon!) sekä siteerata lempisarjojenne lauseita, kirjoista ja leffoista puhekuplia sekä laittaa lempparibiisien sanoja :D Myös oma piirrettyjen kuvien sekä tarrojen kanssa saa kivaa ilmettä :)
Toki kuvakirjan voi tilata vaikka ifolorilta tms. mutta kun sen itse tekee käsin siitä tulee persoonallisempi :)

Sitten jos omaat hyvät käsityötaidot niin lahjojen määrähän on rajaton! 
Virkkaa pipo, neulo sukat tai lapaset tms :) Tai sitten voit vaikka käsityössä tehdä jostain kivasta kankaasta meikkipussin ystävällesi ! Itse ainakin annan enemmän arvoa itsetehdyille lahjoille :) Paitsi jos se on ethty jostain vessapaperirullasta ja ruohosta... :'D
Sitten kortti kannattaa myös tehdä itse jos vaan inspista riittää! :) Leikkaa vaikka ruskeasta,tummanpunaisesta tai -vihreästä kartongista kuusen-, sydämmen- ja piparinmuotoiset palat ja kirjoita niihin jouluntoivotus + joululaulun säe/jouluruno. Itse tein pari vuotta sitten kortit missä oli oma keksimäni runot :) Runojen keksiminen on oikeastaan aika helppoa! Ei sen tarvitse olla mikään superhyvä, kunhan vaan rimmaa ja on hauska :D
^ Noista montaa voi toteuttaa myös sukulaisille ja muille, ja varsinkin isovanhemmat tykkäisivät varmasti tuosta runo-hommasta tai ihan mistä vaan mitä olet itse tehnyt :)

Sitten itse oon tehnyt kanssa kavereille lahjaksi pipareita, jotka olen koristellut itsetehdyllä kuorrutteella (2rkl sitruunamehua & 1½-2dl tomusokeria) esim. kirjoitin 'HYVÄÄ JOULUA' siihen ja lopuksi paketoin sellofaaniin värikkään nauhan avulla. Samaa 'paketointia' kannattaa hyödyntää mm. kakuissakin ja mikset tekisi vaikka piparkakkutaloa ystävällesi ? :D Varmasti mieluisa lahja kun sen saa syödäkkin x)
Hevoselle herkuksi voit tehdä omenakodan, jonka osiksi kaiverrat sisältä ja lisäät sinne kaurahiutaleita hunajan kera :) Toki normaalit porkkanat ja punaiset jouluomenat ovat enemmän kuin sallittuja! ;D

jos teillä on jotain vinkkejä jakakaa niitä toki kommentteihin :) Oisi kiva saada keskustelua mm. myös siitä mitä te ootte ajatellut tehdä/ostaa joululahjoiksi :)
 xoxo Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥