Hae tästä blogista

lauantai 8. joulukuuta 2012

❊ Joulukalenterin 8.luukku

Yli viikon jo menty tämän joulukalenterin kanssa ilman hermoromahdusta! Jee :D 

Tänään ajattelin jakaa ajatuksiani ylipäätänsä mitä tykkään joulusta. Olisi kiva jos teistä osa haluaa yhtyä keskusteluun kommenteissa, ettei tästä tulisi ihan tylsyyden multihuipentuma :)

 TUNNELMA
◘ Jouluna ja koko joulukuun ajan ennen joulua on todistetusti aina sellainen tietynlainen tunnelma, joka minun kohdallani on stressiä, mutta sitäkin enemmän onnellisuutta ja autuutta :D Ei sitä tunnetta voi edes kuvailla kun herää jouluaattoaamuna tai kun saa sytyttää ensimmäisen adventin kunniaksi kynttilän :) Stressiä tietenkin pukkaa aina lahjojen osalla sekä koulussa paiskimisen myötä, mutta sitten kun kaikki kokeet ovat ohitse niin voi vain huokaista ! 
Tallilla tunnelma on aina hyväntuulinen ja minusta välillä tuntuu että osa poneista goes wild tarvikarvan tultua ja joulua odotellessa :D Tallilla mietitään hoitajien joulumaastoa ja joulujuhlanumeroiden suunnittelmia ja toteutuksia. 
Hoitoponeille pitää sovittaa kaikki mahdolliset tonttulakit ja poron sarvet ja ottaa hauskoja kuvia ystävien kanssa. Pulkkamäkeä ja joululeikkitunteja unohtamatta ;)! Mukana pyörivät myös hiihto- ja pulkkaratsastus jos vaan välineet saadaan roudattua!
Kun Wiknerin maneesin kattoon nostetaan vuosittaiset joulukuuset valoineen tunnelma on katossa :)
JOULUN ODOTUS
♦ Tuossa ylempänä oikeastaan olikin jo tästä aika paljon ! On se odotus kumma juttu meillä ihmisillä kun jotain on pakko aina odottaa! Joulu on kyllä tosin mielestäni vuoden paras odotuksen kohde... :) Ihana herätä aina aamulla avaamaan uusi luukku joulukalenterista ja tunnelmoida kynttilöiden ympärillä käpertyneenä lämpimän peiton alle kirjan ja kuuman kaakaon kanssa :D Tai ihan minkä vaan lämpimän juoman.
IHANAT RUUAT & leipominen
◘ Höhö, tarvitseeko edes pahemmin kertoa tästä ? ;D Ruoka maistuu aina ♥ Ja vielä paremmin hyvässä seurassa joulun alla :) Leipominen on myös kivaa, ja pipareiden teko varsinkin kun saa kitata sitä taikinaa... :D
LUMI 
♦ Lumi on se yksi tekiä joka tuo joulumielen. Ilman sitä on vaikeaa päästä tunnelmaan. Viime joulu on hyvä esimerkki lumettomasta joulusta. :/ Toivon hartaasti ettei tänä vuonna koeta samaa täällä Etelä-Suomessa! Kyllä sitä ilmankin pärjäsi, mutta kun ikkunasta ulos kattoessa tulee lyhyt masis. No luonnollehan ei voi mitään,mutta on se lumi se talven ja joulun merkki :)
lumihiutaleet ponien harjoissa = ♥
KORISTEET
◘ ME LIKEY, koska koristelu on joka vuotinen perinne ja aina yhtä kivaa! :) Koristelitko sitten kotona, tallilla, koulussa tms. minut saa pyytää mukaan ;'D♥ Muistan kun pienenä meillä oli aina tapana siskoni kanssa mennä vaarini rautakauppaan koristelemaan se kokonaan joulukuusesta hyllyihin ja laatikoihin. Voi niitä aikoja :') Koristeet tuovat myös ihanaa vaihtelua kotiin ja itse aion kuorruttaa huoneeni taas joulukoristeisiin !
hevosen kaulaan on kiva kiepaista glitterinen koristenauha joulunalla :)
Nipa halusi mukaan koristeluun :)
JOULULAULUT
♦ Laulamista kun rakastan niin joululaulujen laulaminen on ihanaa :) Pakko myöntää että tykkään aina koulun juhlissakin laulaa aina mukana kaikki yhteislaulut jotka muistaa vuodesta toiseen ulkoa!

Jouluostokset & shoppailu
◘ Minä tunnetustu vihaan shoppailua mutta joulun alla se on kivaa! Ihana mennä kaikkiin kauppoihin jotka ovat täynnä jouluhömpötyksiä ja kun kotiin tulee joulukuvasto. :) Kesken shoppailun on myös kiva pysähtyä vaikka kahville ja syödä jokin joululeivonnainen.

2 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥