Hae tästä blogista

lauantai 1. joulukuuta 2012

❊ Joulukalenterin 1.luukku

Jee vihdoinkin ! Vuoden 2012 JOULUKUU ON TÄÄLLÄ & tuo lumen tulo ei voinut osua paremmalle viikolle :)(keskiviikkona siis tuli ensilumet jotka pysyivät maassa tänne eteläänkin!) 
Se tietää aina joulukalenterin avaamista ja tänään tässä ja nyt avautuu minun blogini ensimmäinen luukku.

L e m m i k k i n i .

Eli, tässä postauksessa kerron nyt näin ylipäätänsä minun lemmikeistäni :) Toivottavasti tää miellyttää, jos ei niin don't worry tässä kalenterissa tulee olemaan kaikkea muutakin! :D
Mutta niitä en vielä paljasta... :)

R O L L O
Kyseessä on siis vuonna 2003 syntynyt labradorinnoutaja uros! (9-v)
Rolloa voi kuvailla nuorekkaaksi, todelliseksi ystäväksi, lojaaliksi ja ilopilleriksi ♥ Se on aina ovella vastassa kun tulee kotiin ja sen häntä lopettaa vispaamisen vasta kun se nukahtaa!
Se on aina ensimmäisenä vieressäsi jos vaikka itket. Monet itkut ja surut olen sen kanssa jakanut ja aina se saa minut paremmalle tuulelle jos on möksmöks-fiilikset. Iloisia hetkiä unohtamatta! Niin monet naurut ja iloiset hetket olen tämän kaverin kanssa viettänyt ettei niitä voi edes laskea..
Rollo on myös ystävällinen muille eläimille. Tallilla sitä ei kumminkaan voisi varmaankaan pitää koska se saattaisi saada niitä sne yli-innokkuus kohtauksia joita aina välillä tulee! Mutta esimerkkinä molemmat kissani. Ensiksi kun otettiin Vili vuonna 2008, Rollo oli heti vastassa korvat kolmoina(aka kun hevosilla on korvat hörössä) ja se odotti rauhallisesti niin kauan kunnes Vili uskalsi tulla lähemmäs päivien myötä. Siitä lähtien ne olivat aika erottamattomat ja muistan aina kun Vili meni nukkumaan Rollon kylkeen aina kun sitä väsytti tai se näki että Rollo oli mennyt nukkumaan... :) 
Rollo oli Vilin opastaja! :D Tottakai niilläkin oli niitä 'rajuja' leikkejä, mutta Rollo ei koskaan tehnyt muuta kuin 'esitti kovaa' :D
Valitettavasti vanhempani erosivat vuoden 2011 alussa, jolloin Vili meni äidille ja Rollo iskälle. Aina välillä tuodaan Rollo äidille katsomaan Viliä ja minusta tuntuu että Vili muistaa vielä Rollon jotenkin :) Nipsun kanssa asiat ovat nykyään aika samalla lailla kuin Vilin ja Rollon välillä :D

Rollo tykkää uimisesta yli kaiken ja vetoskaboista lelujen kanssa :D Ollaan myös menty sen kanssa agilityä ihan harrastusmielessä vanhassa kodissamme ja mökillä.
Rollo syö ihan kaikkea... Siis paperia, multaa, sieniä... melkein kaikki menee paitsi pari poikkeusta löytyy ja ne ovat sipuli ja oliivi :D Muistan kun pienenä tippui oliivi lattialle ja Rollo otti sne heti suuhunsa, mutta sitten se letkautti kielen ulos ja oliivi tippui ja sitten toinen irvisti ihan hassun näköisesti! Siitä tulikin mieleen että Rollolla on ihan sika pitkä kieli... XD
lurps. ''söin just viiskyt mustikkaa kerralla!''
Mökillä/maalla Rollo on ihan elementissään. Saa juosta ja leikkiä koko päivän ulkona, unohtamatta herkkuruokia ja lepotaukoja puun varjossa helteeltä :)
Oikeastaan se tekee ihan mitä vaan kun siltä sitä vaan pyytää. Minusta tuntuu että se on yksi niistä harvoista tai ehkä ainoa tässä maailmassa joka rakastaa pyyteettä minua ja vaikka mitä tekisin.
Se on todellakin todellinen ystävä niin kuin jo mainitsinkin!
Olen niin iloinen että päätittiin hankkia koira silloin yhdeksän vuotta sitten :) Sillä ilman sitä en olisi tutustunut maailman parhaaseen koiraan :)

V I L I

Nyt päästäänkin siihen vanhempaan ja isompaan kissaani ...:D Vili on 4-vuotias maatiaskissa jonka saimme serkuiltamme kesällä 2008 :) Muistan kun menimme heille ja nähtiin ne kissanpennut siellä takan päällä! AWW, sydänhän siinä suli! Ne oli nii-in pieniä ja suloisia karvapalloja. No matkalla kotiin yritin suostutella iskää ja äitiä että otettais yksi, koska juuri se yksi mustavalkoinen kissanpentu oli vailla kotia... :) Muistan kun myöhemmin kaikkien suostuttelupuheiden jälkeen meillä oli kotona kauheat keskustelut yhdessä ja sovittiin, että kuka hoitaa minäkin päivänä sitä, mitä kissasta seuraa ja mitä sille hankitaan jnejne. Ja lopulta kesän lopulla lähdettiin hakemaan meille sitä itse kissaa :) 
Oltiin varauduttu ettei se välttämättä jää meille koska emme voineet varmasti tietää miten Rollo siihen suhtautuu tai se Rolloon joten alku päivät olivat yhtä tunteiden myllerrystä. Kissa sai nimekseen Vili ja se muutti minun huoneeseeni tullessaan meille.
Monta päivää meni vain siihen että se käveli pari metriä ja meni sitten peloissaan jonnekkin piiloon kunnes tuli taas esiin jne. Lopulta se meni aina vaan pidemmälle ja pidemmälle ja sitten se tutustui Rolloon :) Siitä lähtien se on ollut kova syömään jase näkyy koska VILI ON LÄSKI XD haha. Poika on myös kova hyökkäämään iltaisin jalkoihin leikkien toivossa... :D
Vili on aika seurallinen, se antaa pienempienkin lasten silittää ja pitää sylissä(jos jaksaa koska se on aika painava... :D) ja kestää mun huutoja täällä kotona ! Vili on kiva, mutta välillä tooosi hassu kissa :)


N I P S U


Sitten Nipsu-kissaan :D Nipsu aka Nipa, Nibs, Nipnip, Nippel-Jones ja Nipamään ! Nykyään kukaan ei kutsu Nipsua Nipsuksi, koska se kuulostaa jotenkin tosi epäsopivalta Nipalle ;D Oiskohan just Sini kekannut Nipa-nimen ? :) Nipa on siis kotoisin Wikneriltä ja se on tallikissa Mopon pentu :) Nipa tuli meille kesällä 2011, ja on nyt vähän yli puolitoista vuotta vanha. Nipan tullessa meille se oli ehkä oravanpoikasen kokoinen, takkuturkkinen ja haaleasilmäinen kirppukasa, mutta hoidon myötä siitä on tullut ihan edustuskuntoinen! :D
Nipa oli meille tullessaan vielä paljon arempi kuin Vili, mutta nykyään siitä ei ole merkkiäkään! Nipa on todella huomionhakuinen ja kehrää kuin moottorisaha :D Nyt sillä tosin on varmaan joku uhma/murrosikä kun chillaa vaan yksin jossain parvekkeella eikä halua aina tulla edes syliin.. XD Rollon kanssa Nipa tulee todella hyvin toimeen ja ne leikkivät päivittäin mooonta kertaa :) Voi että miksen keksi enää mitään :D 

No okei ehkä ihan hyvä jotten tylsistytä teitä jotka tätä vielä lukevatkin. Eli jos jäi jotain kysymyksiä, kysykää :) Toivottavasti tästä ei tullut liian pitkä ja boring... :')

6 kommenttia:

  1. ihana luukku <3 ja nippel-jones hahaha nauron ihan hulluna :'D mutta nipa on miun keksimäää ;;)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. ei mitää :D otin muute essistäki sil, varmaa huomasit!

      Poista
  3. Tuitui lutusia noi kissanrääpäleet <333333 voi ihana toi labbiskin ;)

    VastaaPoista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥