Hae tästä blogista

lauantai 2. helmikuuta 2013

you're insecure; doughnot what for?

Moips! :)

alkuun tämmönen kuva
jonka takii nauroin vatsa kippurassa pari minuuttii.
haha, ei mitää hajuu miks tää naurattaa,
mut naurattaapa vaan!
btw. etin tätä äsken fb'stä melkeen 20min... XD

No mutta tosiaan, tänään oli Wikneri-päivä ja oma tuntini olikin normaaliin tapaan yhdestä kahteen. Pitääpä vielä mainita, että heräsin tänään just 8.59 eli tasan minuutti ennen herätystä ja vieläpä virkeenä. Oujee, happytimes!
Tallilla olinkin joskus puoli yhdentoista aikaan ja listat menin tietty tsekkaa. Ja mikä päivän lässähdys sieltä löytyikään... Nimittäin eka näin oman nimeni, ja sitten Rolexin nimen. Mutta eipä ne olleet peräkkäin ja vielä kaiken lisäksi R oli laitettu henkilölle, joka ei halua vaihtaa. Nyyhkis. No mun nimen perässä luki Tessa ja no, argh XD Koulutunnille not my first choice.


Siinä sitten pörräsin hetken ja mentiin Emman kaa kysyykkin Eevalta noista vaihdoista jne. mitkä ei tietty käyneet ja niin :/ No ei voinut mitään.
Ennen tuntii tuli chillattuu ihkujen kanssa ja lopulta meninkin Tenorilla tunnille. (kiitti Heta&Venla XD)

No tunnista ei sen kummempia kuin, että on mennyt huonommin, mutta tuo tunti olisi voinut mennä 300% paremminkin... En oikeen hiffannut (vieläkään,pari kertaa oon Tenorilla menny) miten Tepaa ridataan koko tunnin aikana, joten se meno olikin vähän sen näköistä et alkeistuntilainen ois ollu selässä XD No hups. Mut ainakin laukannostot käynnistä ja pysähdyksistä(tunnin aiheet) onnistui 99 rosenttisesti. Eli hyvä me edes siinä sarassa! Nyt tulee paljon kuvia, koska Maria oli ahkerana kameran takana! XD kiitti vielä ♥
mä rakastan tota vasenta yläkulmaa XD ♥ hahahaaa
nää kaksi vikaa kollaasia loppuravailuista :) sori löysät ohjat siis ;) jaja onks nää kollaasit hirveitä? mä ite tykkään et nää ei ainakaa vie kuvatilaa yhtä paljon ku et kaikki kuvat lataisin erikseen :)
Tunnin jälkeen Tenorin hoito jaja sitten hoitajienhuoneessa tuli taas naurettua ihan kiitettävä vatsalihastreeni XD heh höpsöi te ootte ;D ♥

Kotiin lähinkin vähän yli kolme :) Illalla mentiin viel matsiin iskän kaa. Oli tosi hyvä peli ei saatu turpaa, vaikka hyvä vastus olikin ja mainittakoon että oli mahti tunnelma pitkästä aikaa♥ Vaikka yksi fani heittikin kaksi kertaa loppu puolella reppunsa päätyverkkoon XD crazy. Kyseessä siis lätkäottelu HIFK-Blues :)

Hei ja nyt pitääkin vielä lopuksi kysyä, et mitä mieltä oisitte semmosesta postauksesta kuin ' elämäni aakkoset' ? Niitä on ollut aika paljonkin blogeissa ja kelasin, että itekkin semmonen oisi kiva toteuttaa. Mutta itse kysymys kuuluukin...
ELÄMÄNI AAKKOSET VAI HEVOSHARRASTUKSENI AAKKOSET?

Vastailkaa mitä mieltä ootte :) Toki voisin tehdä molemmatkin jos työ halluutte :)

~ milla


Hiihtis lähestyy...♥ jeeeeee! Tulee niin mahti viikko parhaitte elukoitten ja tytsyjen kaa että ... :)

10 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥