Hae tästä blogista

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

vähän kuulumisia viikon ajalta ja vappuja!

Moipsmoipsmoips :)
valmistaudu pitkään ja sekavaan postaukseen.
Niin no voisin nyt kirjoittaa vähän viime viikostakin tähän postaukseen kun kerran kirjoittamaan raahauduin! Eli aloitetaan maanantaista 22.3. 
Koulua tietenkin ;-) 
Päivä alkoi aamukoomailulla ja kässän tuplatunnilla jossa todella ahkerasti taas tuli tehtyä jakkuani... 
Kässän jälkeen oli liikantupla(hyi, i hate koululiikunta, respecii nyt vaan teille jotka ootte liikkapanostajia!) ja se meni suht.nopeesti! 
Liikan jälkeen vuorossa ruokailu ja ennen sit mua alko särkemään päähän ihan kiitettävästi ja tuntui että mun iho on tulessa. Syömään siinä menin ja kelattiin et kyllä se menee ohi kun syö ja juo, mutta ei. No päätin lähtee himaan, ilmotin vanhemmille, koska olo ei yhtään helpottanut. No kotona päätin mitata varmuuden vuoksi lämmön ja se näyttikin lopulta 36,7 :-o Joo tuohan ei ole kuumetta ''normiasteikossa'', mutta mulle se on tosi korkee ruuminlämpö. NIMIMERKILLÄ yleensä lämpöni on n.35,5. Tuli ihan hassu olo, koska mulla ei oo moneen vuoteen ollut ees yli 36 ! :-D Joskus ala-asteellakin oli vissiin viimeksi yli 37...? Nyt en voi enää sanoa että mulla ei oo lämpöö/kuumetta koskaan! :D
Ilta tosiaan meni sitten lepäillen, tai miten mä vipeltäjänä nyt maltoin sängyssä maata x')
ainiin eka Divergent still julkastiin..♥ tää on muokattu :)
Tiistain olin himassa ja keskiviikkona palailin takas kouluun... :-D No keskiviikkona oli aivan ihana 20-sivuinen TT'n valtakunnallinen vikoilla tunneilla ja seuraavana päivänä vuorossa matikan valtakunnallinen, jonka soveltavien tehtävien osuuden kusasin ihan huolella :-) Hitsi kun vtuttaa kun pientä oravaa! x---D koska oikeesti en kestä jos saan matikasta taas huonon :/

Perjantaina oli päivä jota kaikki Suomen belieberit olivat odottaneet ;-) Joo, pakko myöntää, että itteäkin vähän harmitti, etten sinne keikalle niitä lippuja silloin ostanut, mutta but now, no can do! Ainiin ja perjantaina jouduttiin jäämään 2h pidempään kouluun koska ollaan ovivahteja parin kaverin kaa koulun muotinäytöksessä... arghhh :D
Lauantaina tallille jo ennen yhdeksää ja kuvailin ennen omaa tuntiani edellistä :-) Kuten jo viime postauksessa mainitsinkin niin tuntini menin Misulla ja tuntiin olen tyytyväinen, vaikken siitä ponista oikein saanut irti sitä jotain.!
erittäin suuri valkavammaus ekassa ja varsinkin kolmannessa. oikeesti mä en vaan osaa :D
Oltiin siis vielä porukalla (Lyydia, Venla, Milja, Heta, Jassu) seikkailemassa metsissä ennen osan tunnin alkua ;-')
Himaan lähdin 15.00 :)

Sunnuntaina en päässyt tallille, taaskaan, no eipä voi mitään. Nukuin tosi pitkään(yli kymmeneen!?) ja lähdettiin päivällä pyörähtää messukeskuksessa äidin ja siskon kanssa... :D Aika pettymys taas ne outlet-osastot, mukaan tuli vain kulmavahaa Lumenelta. Illalla syötiin herkkuja kun sisko tosiaan täytti 14 :)

Maanantai taas peruskoomailua koulussa ja vihdoin puoli neljän jälkeen kotona teki mieli nukahtaa :') Illalla vielä tallille pariksi tunniks ja pesin mm. Sunnyn suitset nopeesti. Ei ollut saippuaa ja valehtelematta kaavin semmoisesta purkista ehkä yhteensä puolikkaan herneen verran sitä saippuaa :--'D Truu hoitaja. No ei niistä lähellekkään puhtaat tulleet, olivat tosiaan kivassa kakkakuorrutuksessa .__. Kyllä nyt pitää ryhdistäytyy!

Tiistaina koulussa se muotinäytös-jutut ja kotiin päästiin vähän yli yksi. Oltiin syömässäkin kaksi kertaa XD hahah.

Kotona ehdin hengata pari tuntia ja joskus kolmen aikaan lähdin kirkkonummea kohti! Hahah onnistuin myöhästyyn bussista, joten samalla missasin myös junani. No onneksi tajusin lähteä toiselle dösärille ja ehdin sitten siihen ja Y-junalla pääsin perille :) Kävin cittarin kautta ostaa mässyä illaksi ja suuntasin hetken päästä Sinille kun Salme oli vielä tallilla! Sinillä sitten laitettiin paikkoja valmiiksi, okei mä vaan häsläsin jossain, ja kuuden jälkeen kaikki olikin jo koossa!

Koko ilta ja vappuaatto meni rennosti ja rauhassa, mutta tärkeintä että meillä oli hauskaa ;---'D ♥ Nyt kuviaaaaa. 
noissa pulloissa oli SIMAA ;--D


sorry sini pölläsin tän :--D

ps. olkaa ylpeit kun me ei olla rappionuoria ! toiv. muillakin oli kiva vappu, olitte sitten umpitunnelissa tai selvänä :-)

-milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥