Hae tästä blogista

lauantai 18. toukokuuta 2013

wohoooo what a day (sadas postaus.!?)

Heii! (tän blogin sadannes postaus - huhhu :) ehkä mä en nyt oo NIIIIIIIIN epäaktiivinen - vai?)
Oikeesti tää päivä alko yhellä helvetillä - oli jotenkin tosi ankeeta ja vitutti ihan hirveesti, kun ei vaan onnistunut kulmien meikkaus ja olin muutenkin myöhässä vaikka heräsin ennen alkuperäistä herätystäni.
huh my new love ♥ kuva eiliseltä.
No tallille saavuttuani olin vittuuntunut edelleen koska kännykkäni levisi siihen autotielle... No hymy nousi viimeistään huulille kun olin hoitamassa tämän päivän ratsuani - nimittäin Rolexia :)♥
Tunti systeemit meni iha  oudosti, mutta lopulta oltiin yläkentällä kuuden ratsukon voimin :) Oli muuten hauska huomata etten ollut koskaan ennen mennyt Rolexilla siellä XD Pohja oli aika pehmeä ja kovin pölisevä (vaikkei se selkään vaikuttanut,vaan jos oli alempana :D) - mutta muuten priimakunnossa! Oli oikeen lanattukkin ja kaikkea :)
Oli hyvin tilaa ja tunnin aiheena oli loivat kiemuraurat ja voltteja niiden 'sisälle' tultiin ravissa ja vastalaukassa - tosin laukassa ilman voltteja! Rolex oli alkuun todella laiska ja se näkyi varsinkin laukassa kun tuntui että edetään kun liimassa. En sitten tiedä johtuiko se painostavasta ilmasta(tuli muuten ihan kuuma hupparissa ja oli pakko ottaa se pois vaikkei edes aurinko pasitanut) Mutta niin onneksi sainkin raipan ennen tunnin puoliväliä ja Rolex reipastui sen avulla :-D Koko tunti meni oikein kivasti ja varsinkin lopussa. SIIS WAU. Se ei oo koskaan ollut yhtä hyvin avuilla kun oon itse ollut selässä :) Siis se vaan loksahti! Hallelujah Rolle oli vaan ihan hullun hieno ♥ Mulla tulee niin hirvee ikävä sua poni pieni </3

eikäää♥
kauhia ku könötin
jiiihaaa
se niistä näteistä siirtymisistä XD No jalka venyy jos ei muuta!
''jee nyt mennää!! än''
''yy''
''tee''
''NYT!!''
''MOI KAVERIT.''


huuuuups piti tulla vaan 'pari videolta nopeesti napattuu kuvaa', mutta ... :D No mielummin liikaa kun liian vähän! ;)
Rolexi jatkoi seuraavalle tunnille joten ei voinut hoitaa pois :( Siitä sitten talliin ja hoitajienhuoneeseen ja tuli tosi möks olo, vaikkei sille mitään syytä taas ollut!? Rolex oli ollut paras ikinä ja meikä mököttää... Justjoo. No menin kuvaa Nean tuntia ja siinä sitten mieli kohosi taas iloiseksi ja tunnin jälkeen pääsin syöttelemään pojun :-) Siinä oli kans Nea(hoidettiin rolex siinä kun se söi) sekä Maria&Vicky :)
hieno poika ♥
Loppuaika istuttiin ja juteltiin porukassa ja sitten mentiin kuvaa Venlan ja Riinan tuntia :--D!
noms, tulipa oudot värit kun yritin muokata valotusta XD no en kyllä muokkaa enää mitää kuvia koskaan XD
olin Lyydian hiusmalli :----D
Tunnin jälkeen pyörittiin hetki tallissa ja autettiin pikkusia (ja buffiksen laitto 30 sekunnissa!) ja sitten ennen puolta kolmea lähdettiin minä, Nea,Lyydia, Siru, Maria ja Riina + ponit(Viivu&Smulle) maastoileen :) Suojauduttiin hirvikärpäsiltä aika tehokkaasti me joilla ei ollut ponskeja XD

nea täs tää kuva sulle!! jee omistan tän sulle ;)XDXD
luontokuvaaja

siinä Lyydi se sun kuvas!
jeee XD

Joskus kolmeksi palattiin takas tallille ja suunnattiin Venlan ja Nean kaa kohti yksäritallin yläkertaa, jossa saatiin tehtäväksemme leikellä porkkanoita huomisten aluekisojen buffan wokkiin :---D Sitä tehtiin joku reilu tunti kunnes meidät vapautettiin ja melkeen heti lähdettiinkin jo Nean kaa kohti Tolsaa että ehittäisiin 17.00 junaan :')
Hahah saatiin(tai ainakin mä XD) kunnon naurut kun jotkut oli siitä vaunusta missä istuttiin ''ei mennä tähän täs haisee ihan paska'' hahahahaa XD True ponitytöt_97.

Kotona oon nyt kuunnellut tota kiukuttelua kuinka Suomi hävisi rakkaalle Ruotsille ja leivoin mokkapaloja huomiseksi :) Huomenna pitää olla tallilla jo kahdeksalta, joten ehkä mä onnistuisin raahautuu aikasin nukkuu... tai sit en... toisaalt noi euroviisut houkuttais ;)

BTW TRITLA TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN VIISI VUOTTA♥ Voi pieni poninen kun susta tulee iso tytsy! :-') Oon tekemässä erikoispostausta, mutta se valmistuu vasta huomenna :( no silti hyvää synttärii vaavi♥
- milla

4 kommenttia:

  1. XD miks ain joudun häpee itteeni muiden blogeis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. x-----D
      KOSKA SINULLA EI OLE OMAA BLOGIA :(
      eiku joo oot meidän aivot ;)!

      Poista
  2. korjaan: joutunu kuunnella annikan kiukuttelua ku ruotsi voitti suomen :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD tai no oikeestaan mun siskon... huhhu XD ok ehkä sutkin voi siihen laskee! ;) :D

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥