Hae tästä blogista

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hyvää 'synttäripäivää' Nipa :-)

Mooips!
Mitään maailmaa mullistavaa mun elämässäni ei oo taaskaan tapahtunut, paitsi että nyt se on varmaa ♥ Wohoo. Tästä lisää kun kesäloma alkaa! Mitä tykkäisitte muuten jostain kesäloma postauksesta? Itse kesälomalla tulen varmasti päivittelemään - joskus tosi usein - joskus taas vähän harvemmin, kun on menoa ja meininkiä. Ihan hulluu nyt on enää yksi koe edessä... Sitten it's over niiden osalta?!

Mutta niin nyt eksyin aiheesta. Tänään on siis Nipa-kisun synttärit ja kai tuo vintiö ansaitsee oman onnittelupostauksensa... :-D Tosiaan tarkkaa kisun syntymäpäivää ei tiedetä, koska tallilla syntyi joskus epämääräisenä päivänä toukokuun puolivälissä pari vuotta sitten...
eilisen kuvsaldoa...

Kiitti muuten kaikille ihanista kommenteista joita ootte nyt laittaneet :-) ♥ u make me smile! Niin ja mitenkäs se elämäni aakkoset? Vieläkö haluisitte sitä...? Taidan tehdä sen ihan koko elämästä enkä vain heppaElämästä - VAI?! kumpi olisi kivempi teidän mielestä? (äänestyksen laitan tuonne sivuun, mutta olisi kiva jos mahd. moni kommentoisi, koska noi äänestykset ei oikeen pelaa tällehetkellä...?)

Huomenna shoppailuchillailu reissu stadiin ft. tytöt!

- milla

6 kommenttia:

  1. joo tee se ja koko elämästä :)

    VastaaPoista
  2. kokoelämäst ja heppa elämäst ;) ja tee se itse shortsit <3

    VastaaPoista
  3. joo tee just koko elämästä :) ja ihana toi kuva sustaa <3 :) Nii ja onnee nipalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wwhii kiitti kommentist kehust ja onnisttelusta x---'D ! <3 :)

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥