Hae tästä blogista

lauantai 27. huhtikuuta 2013

SNIIK PIIK

Moooooips! :-)
Tänään tuli vietettyä kiva kuusi ja puolituntinen päivä wiknerillä ! hihi :) Kiitsa ihmiset! Ratsastin Misulla tuntini ja aiheena oli osia jostain helppo B radasta sekä sellainen ravi volttikahdeksikko keskellä puolikasta maneesia :) Meitä oli tunnilla vaan 5 joten tilaa oli! Misu yllätti positiivisesti, vaikken saanutkaan siihen ihan sitä tuntumaa mitä oisin halunnut...! Alkutunti oli paras ja loppua kohden vähän panostus hiipui... XD
Mutta niin, itse tämä päivä/kuulumiset eivät ole tämän postauksen pointti vaan pikku sneak peak mun kevätjuhlamekkoon ;-') Pari valittua tietääkin jo minkälainen se on, mutta te lukijat saatte nyt vähän esimakua...! haha :)
tärähtäneissä kuvissa on sitä jotain... mmmm
ps. tää viikon 'virallinen tauko' on tullut tarpeeseen, koska nyt alkaa taas tuntua siltä että ehkä voisin jatkaa normaalisti pikku hiljaa...! jaja tää oli jopa jo yhdeksäskymmenes postaus :')

- milla

2 kommenttia:

  1. Jee kiva, että tauko oli näin lyhyt ! :--) Sun blogis on ihan paras! Hei muute voisitko laittaa vielä yhen kuvan sun mekostas jossa se näkyis kokonaan :) se näyttää toosi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mikä on ku se mun vastaus ei oo tullukkaa :o no mutta tosiaan;:
      kiitos sulle :) ♥ ja varmasti laitan vielä parempaa (kokonais)kuvaa mekosta ja itse päättäri asukokonaisuudesta ! tässä vaan tämmönen pikku esikatselu tulevasta :)

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥