Hae tästä blogista

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Leave the past behind, just walk away (on SUNSHINEEE)

Moooi! :) 
Oikeesti eilinen oli niin kiva päivä että huhhu :) Tollasia lisää kiitos! Asiaa auttaa se, että ihana kesälomakin on jo niiiin lähellä... ♥ 
Mutta jos aloitetaan aamusta... Lähdin siis tavalliseen lauantaiseen tapaani Wiknerille ja sää oli mitä mainion 8D Meillä oli luvassa estetunti ja arvatkaa kenet olin saanut..?! Rolexin! ♥ Miten iloiseksi pieni ihminen voi tulla! Haha. Harjailin pojan ja laitoin sen kuntoon ja eikun vaan selkään ja menoks. Oltiin siis ulkona - jes, vihdoin! & Oiskohan muuten ollut eka kerta kun itse hyppäsin niitä meidän syksyllä maalaamiamme puomeja! XD
mitäköhän tässäkin tapahtuu...?
Alotettiin tunnilla sileä verkalla ja Rolex oli ihan jees, jokseenkin pohkeen takana raveissa. Kuvista päätellen mulla oli taas eripituset jalustimet - way to go me... 
(Siis miten vaikeeta on laittaa samanpituset!? Istun vaan niin vinossa ja mulla on nilkat oudoissa asennoista, joista johtuikin illan yön nilkkakivut! Oli muuten yhtä tuskaa, tuntu että nilkka on jotenkin pois paikoiltaan XD)
Mutta niin, ei siitä enempää. 
''nyt mennää eikä meinata!''


Joskus puolen tunnin jälkeen alettiin tulemaan puomeja ja sitten puomia ja ristikkoa ja sitten pystyjä jne.. :) Tehtävänä oli tulla ravissa tehtäviä, paitsi sitten kun tuli se sarja-tehtävä. Lopuksi tultiin vielä yksi yksittäinen okseri :-) Yksi pudotus ja kielto mahtuivat sekaan, mutta pudotus tuli siitä koska minä epäpätevänä toin ponin liian lähelle ja tuli vähän outo loikka päin estettä ja kielto tuli siinä ekan kerran kun hypättiin sarjaa.
Tunti oli ihan mahtava ja oon kyllä niin ilonen♥ Tuli ihan hemmetin kuuma, mutta ehkä se on vaan kesän tarkotus. Pitää tottuu x)

tässä se pudotus x) faaaail
tää on jotenkin niin epic x)

oops

älä vaan kolauta puomia!
joo älä edelläänkään hyppää läheltäkään puomia! meidän jänöjussi♥

hyppää viimeinen este tyylillä (jos ei löydy sitä taitoa) :-)


Tunnin jälkeen hoidin Rollen pois ja pyyhin sienellä. Sitten kipin kapin vaihtamaan vaatteita ja sitten Sinin kyydissä kohti varuboden-areenaa(onkohan kirjoitettu oikein/olikohan se edes tuon niminen... XD) Tosiaan suunnitelmissa mennä kiertelemään ja kaartelemaan Bonus-messuja :)
Siellä oli ihan hirveesti porukkaa, mutta ainakin saatiin paljon kaikkea ilmasta ja paljonpaljon ruoka/juoma-näytteitä xD
oli väkeä kun hornan tuutissa :-D
omfg, oisko pitänyt mennä halaa?! ;D
siellä kyllä sai syötyä ja juotua ihan hirveesti :--D
kukas se siellä :---D iha crazyy miten noista pikkutytsyistä lähti ääntä!
ahahaaa joku aarne alligaattori XDXDXDXD
(!! salmeki liitty seuraan ennen kuin isac esiinty :-D)
lähettiin messuilta isacin jälkeen - ei jaksettu jäädä venaa mitää nimmaria, koska itse en ainakaan ole mikään fani :) Ihan hyvähän se oli - yllätyin :) Mutta niin sitten mentiin läheiseen kiinalaiseen syömään! :) NAMMM ♥ kanapalleroooot in my heart. XDXD Oltiin ihan täynnä kun lähettiin sieltääää.
sitten käytiin lataamassa mun dösäkorttia ärrällä ja pari tuntia chillailtiin siellä keskustassa - ja käytiin ostaa jädet :-)

ihana näkymä rapun ovelta tohon järvelle ku tulin himaa!
Huomenna taas paluu arkeen ja neljä viimeistä koetta edessä, mutta torstaina saa sitten levähtää ja todeta - toivon mukaan - että ne kaikki kokeet yläasteen ajalta on nyt takana päin! 

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! :-) Muistakaapas tänään kaikki lapsukaiset omia mamejanne!♥ :-----D

-milla

6 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥