Hae tästä blogista

tiistai 7. toukokuuta 2013

Summer feelings activated

 Moii!
KIRJOITIN TÄN JO SUNNUNTAINA - MUTTA RAKAS BLOGGER EI SUOSTUNUT LISÄÄMÄÄN KUVIANI NIIN EN HALUNNUT JULKAISTA KUVATTOMANA :/ NYT JOUDUIN LATAA NE FB'N KAUTTA - JOTEN KIITTÄKÄÄ LAATUA BLOGGERIN VAMMAILUSTA :):) VOI ETTÄ KU SE VOI OLLA RASITTAVA -,-
Eilen tuli taas herättyä mukavasti just ennen herätystä :-D Tallille siitä sitten hinauduttiin puoli kymmenen aikaan ja pointsit Lyydilla & Nealle kun autto mua Galantin kanssa :-) ♥
Meillä oli tunnilla sijainen ja tunti oli kiva :-) Kusin ihan huolella siellä selässä suurimman osan ajasta, mutta mitä pienistä. Pitäis oikeesti tehdä jotain lihaskuntoliikkeittä niin ei ois niin toivoton olo mm. Galantin laukassa :-D Se tunne kun hyllyt siellä kun mikäkin vieteri edes takasin. Ravi/käyntiosuus meni suurimmaksi osaksi ihan kivasti XD Olin vaan ihan totaalisesti unohtanut sen hepan käyttöohjeet!

ei yhtään vienyt mua XD haha, tältä se meidän meni yleensä näytti :-) kuvat (c) VENLA/LYYDIA - KIITOS♥
Tunnin jälkeen Nea jatkoi Galantilla joten sitä ei tarvinnut hoitaa pois vaan suunta hoitajienhuoneeseen ja kimpsujen vaihto - ja headed to picnic!


Pidettiin siis vuoden eka Piknikki featuring huva seura :-D (aka. Lyydia, Annika, Venla, Heta & Emma :)) Vatsalihaksia tuli sentään tuolloin treenattua että hyvä niin x) Sää oli kerrankin puolellamme ja arskoille tuli käyttöä! Annan kuvien puhua puolestaan...
VIHERTÄÄ...♥


pakko ottaa ryhmäkuvaa Galantin kanssa :---D


Kotiin jouduin lähtemään jo 12.15 ja vähän ajan päästä oltiinkin jo matkalla sukujuhliin :-D Tai iskän enon 70-vuotisjuhliin. En tiedä onko suomessa sanaa sille mitä sukua mä oon hänelle mutta 8D Kivat pardiet oli - jöö olin niin sosiaalisena taas kännykän kanssa - mutta kakuista pitää mainita että oli ihan super mageet!

Juhlien jälkeen suurin osa loppuillasta meni - kuten jo mainitsin viime postauksessa - tietokoneen kanssa vääntäen ja kääntäen, mutta puolen yön aikaan luovutin ja menin nukkumaan. Kirjaimellisesti kaaduin sänkyyn ja aamulla oli iloinen yllätys kun meikit eivät olleet edes levinneet :')

Nyt suren kun Koston tämän päiväistä jaksoa ei tule Kidsingin finaalin vuoksi, mutta lohduttaa vähän kun vitoselta alko toi the break-up leffa jonka oon aina halunnut nähdä kokonaan xD Nyt jätän tämän koneen rendeeraamaan uusinta tekelettäni, jonka kanssa vierähtikin tänään paria tuntia, ja meen katsoo tuota leffaa :)

Huomenna - monday here we go again.

- milla

4 kommenttia:

  1. Toi break-up on ihan surkee se sillee ns loppuu keske tai en osaa selittääXDD JOS JA KUN TOIVOTTAVASTI PUHUN OIKEEST LEFFASTXD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se oli vähän outo se loppu :O mut ihan jees se oli XD tosin en oikeen jaksanut keskittyy :')

      Poista
  2. ahahahaahahhaa edustan ja tos yhes kuvas näytää et mun kulmat on puoliks värjätty ja puoliks ei :DD mutjoo täytyy ottaa joku päivä uusiks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah XD nätti tyttö oot hei :)! :----D joo todellaki (:

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥