Hae tästä blogista

perjantai 3. toukokuuta 2013

It's a beautiful day!

Heii :)
Oi että tuota säätä... ♥ Kyllä se kesä jo ovella kolkuttaa...! Viime postaus vähän tyssäsi niin etten sanonut sanaakaan vappupäivästä, mutta eipä silloin kummempia tapahtunutkaan! Himassa piti tulla viim. jo yhdeltä ja puoli kahdeksi mentiin viereiseen Laguna-ravintolaan vappubrunssille. Sama paikka jossa mun rippijuhlat pidettiin bytheway :-)
mansikat alkaa olla jo hyviä ♥
today. joo kiva silmäkillaus hihi
Äöää toivon niin, että tuo sää pysyy tommosena huomiseen, koska olisi niin ihanaa ratsastaa tuolla säällä, varsinkin jos nyt vaan mentäisi siinä kentällä...! Pidetään peukkuja!

No voi juku tällä postauksella piti olla jokin idea eikä vaan hölöttää kaikkea turhaa näin lyhkäsesti... Voi ajatus minne katositkaan...

Oonko mä muuten ainut jolla koerumba on vasta edessä...? Kahden viikon päästä 4 koetta peräkkäisinä päivinä, huhhei menee tiukille...! On tää muutenkin aika käsittämätöntä kun miettii, että viiminen peruskoulun koulukuukausi lähti käyntiin jo. Ihan askskladsm mitä hittoa miten tää aika oikeesti meneekin näin nopeasti!? :D Kohta oon jo herranen aika mummo. Saatiin tänään opon tunnilla jotkut seiskalla kirjoitetut tulevaisuuden suunnitelmat laput(ei myöhässä kun ottaa huomioon, että Suomen muut 9 luokkalaiset sai ne jo pari kk sitten) ja hahah ei juku miten oon oikeesti ollutkin ton ratsastuksen perään! No on se kiva kun on ollut unelmia :-) Tämmösellä tavallisella ridakoulun oppilaalla, joka ei vaan kehity ja joka on luonnostaan niin tunari kyseisessä lajissa että oksat veke niin on aika korkeella odotukset XD haha.
kulla talle saa naura. ihana toi käsialakin... :---'D
hilpeää.
BTW PARIN VKON takanen kuva - viime estetunnilta. & toi alkaa muistuttaa jo vähän esteistuntaa :O! oujee! ps. don't ya dare to look at ma face... XD

Ja mitäs sitä tähän loppuun keksisi...! No eipä kai mitään muuta kuin viettäkää muksa viikonloppu :-)
 
-milla

4 kommenttia:

  1. voi sua et taida tietää este ja kevyenistunnan eroja :D
    " Esteistuntaa (kolmenpisteen istuntaa) käytetään kaarteissa ja estettä lähestyttäessä, kahdenpisteen istuntaa (kevyttä istuntaa) käytetään suorilla linjoilla ja hypyissä"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no hups :--D joo ei mul oo mitää suurta tietämystä mistää noista termeistä ! heh. ehk se sanookin jo itsessään jotain miks oon niin toivoton ratsastaja XD mut kiitti tarkennuksesta hei! ;) (:

      Poista
    2. juups en meinannu siis pahalla :)

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥