Hae tästä blogista

perjantai 15. maaliskuuta 2013

You're my hypnotize {teenagerposts}

Hola!

Koska mä nyt viimeksi postasinkaan?! Ai niin tiistaina... Ja for the record missasin sen dösän... Oopsie. No lähdin heti seuraavalla selloon ja siellä lopulta kokoonnuttiin BioRex'lle ja kattomaan mentiin siis se Lumoava Kirous Janeten & Lauran kans :-) Tottakai piti mässyy ostaa ennen sitä, mutta kuinkas kävikään taas? Söin ehkä 5 sen leffan aikaan x) Mutta tosiaan oli oikeestaan aika hyväkin leffa, loppu oli kiva, vaikka se nyt kääntyskin... Innolla jään venailee jospa ne sais tehtyy sen kakkosen ja ehottomasti toi kirjasarja on lukuluettolooni lisättynä! ;-) Sellosta sitten dösällä kotiin ja whii jo toinen matka iskälle julkisil! Hahah, kyllä mä opin suunnistaakkin varmaan tätä menoo.

haha i love teenagerposts
Keskiviikko ja torstai meni normissa merkeissä. Tajusin vihdoinkin ne matikan jutut ! Jesjes, ehkä saan sittenkin edes 8...! Niin ja eilen tuli hirvee himo leipoo (okei ehkä enemmän syödä) niin tein kaurakeksei, joista tuli oikeesti hyvii! Heh.
Tänään oli koulussa kaheksasta kahteen ja köksässä taas sattu ja tapahtu, mutta muuten päivä meni nopeesti. Meil oli tosiaan vuoden toinen koe (kyllä vain! vasta toinen) joka oli tälläkertaa äidinkieli. Mm. minun niin hyvin osaamani pilkutusasiat kuuluivat koealueeseen ja ihmeen helpolta se koe tuntuki! Kumpa siit nyt tulis jees numerokin... BTW meil on tulos nyt maalis-huhti kuus hirvee rysäys noita kokeita. Toisaalta ihan hyvä niin kaikki ei oo toukokuussa...!
Koulun jälkeen oon ollut bloggerissa. Meni varmaan tunti et luin kaikki 'rästiin jääneet' postaukset lukuluettelost ja nyt oon silmät ihan sirrillä x) Katoin siinä kanssa Gleen & TVD'n!
Tuli siis hirvee hinku kirjottaa vaikka mulla ei mitään kummoisempaa asiaa ookkaan... No ehkä joku tän jakso lukasta läpi x)

Huomenna estetunti luvassa... Mitenköhän nolaan itteni tällä kertaa ? Ahistaa...
Niin ja Salme tulee varmaan meille huomen yöksikin :-)

Bye tältä erää ja viettäkääpä kiva viikonloppu! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥