Hae tästä blogista

tiistai 12. maaliskuuta 2013

some nights i stay up

Uliuli ja moi! :)
Joo no siis kiva kun nää mun kaikki postaukset alkaa näin, mutta sori TAAS tästä epäaktiivisuudesta blogia kohtaan, mutta ei oo vaan yhtää inspannu kirjustaa! :( On tapahtunut jonkin verran ja aattelin että voisin tehdä tähän nyt vähän listamaisesti tapahtumia mitä nyt parin viikon sisällä on tapahtunu noin pääpiirteittäin :--D
Mulla ei oo pahemmin ollut kameraa mukana, laiska olen, vaan oon räpsinyt phonella kuvia, mut kelasin että tekisin semmosen puhelintyhjennyspostauksen erikseen.... vai? :)

  • Ainakin mmm toissa viikonloppuna menin lauantaina ridatunnilla Tessalla. Tunnista en kommentoi mitään. Sitten menin sieltä suoraan Sinille ja sieltä mentiin myöhemmin Salmelle yöksi :-) Oli mukavaa!
  • Seuraavana sunnuntaina oli herätys jo vähän yli kaheksan ja lähtö Kauhalaan! :)) Meillä oli siis ohjelmistossa hiihtoesteratsastuskisat! Mentiin siksi jo niin aikaisin koska ponit piti verkkailla ja tehdä uraa hiihtäjälle sekä ratsukolle :) Oli ihan sairaan kiva päivä, ponit oli hienoina(mm. Salme, Junnu & Janina voitti koko skaban! jee hyvä ♥), mahtava ilma, hyvä henki ja tosi hauskaa! :-) Olin ite Sinin ja Danin peräs suksil ja ihmettelin et kumminkin pysyin pystys melkee kokoajan! :--D nimim. en osaa hiihtää. Hahah oltiin toisen pään ekat yolo! Osittain varmaan koska otettiin se liian chillisti! heheh, ei kaikkien tarvii kiirehtii! :) Mutta oli tosi kivaa siiiiiis♥
♥ :))
  • Ömm, mitäs mä tein viikolla? No ainakin panikoin ihan rutosti matikan koetta, koska oon ihan pihalla... Here we go to the pitkä matikka :)) ... Ja ainiin! Tiistaina ainakin yhteishaku ! Siitä taisin mainita jo edellisessä...
  • Total blackout, en mä kai tehnyt muuta mainitsemisen arvoista jos ei kerta ees muistu mieleen... Eiku Rolex videon taisin rendeerata ja ladata tubeen...!
Elikkäs tähän joku kuvaputkihöskä... Ihan randomeita kuvia joita löysin. Noi ''maanantai''kuvat on 3 vk sitten otettu! :)
joku random maanantai oli aika aavemaista tallilla... :D on taas laatu kuva!
oli tylsää autossa matkalla kotiin samana maanantaina :---D
keskiviikkona ainakin oli aika magee auringon lasku :) tää siis viikko sitten otettu
tääkin viime viikolta kun kuvailin viliä... :)
  •  Ainii nyt muistin et keskiviikkon leivoin! ;) Hahah, tosi tärkeetä. & SEN ET NUKUIN JOKA YÖ VÄHINTÄÄN 9H TÄL VIIKOL niinkun ma-pe aikana :)
ainakin perjantaina oli tosi weirdo sää... Koska ku pääsin koulusta sato lunta vaakasuuntaan ja ku tulin kotiin niin aurinko alko paistaa ihan ku ois ollu jo kevät pidemmällä...? Ei yhtää ketuttanu ku just oli kastunut läpimäräks lumisatees♥
  • Perjantaina tais olla vaan chilling kotona nälkäpelii katellen, mutta lauantaina sitten aamulla Wiknerille ja tunti Misulla. Onneks Nea autto mua laittaa Misun kuntoon, koska tulin vasta joku 10 vaille tallille XD Tunnista ei sen enempää. Mentiin sulkuja enkä hiffannut yhtään. Ehkä joskus...?
  • Tunnin jälkeen vaihdoin vaatteet ja chillasin hetken hoitajienhuonees ihmisten kanssa ennenkuin lähin käveleen Tolsaan(oli kylmä...) ja siitä u-junaan :) Junassa olikin jo Salme & Sini, jotka olin sopinut tapaavani sekä Allu! :) Matka siis taittui kohti Pasilaa ja Horse Fair-messuja. Janina ja Noorakin liitty seuraan matkan varrella ! :))
  • Messuista aattelin tehdä jonkinlaisen ''koosteen''(jos vaan kiinnostaa!) koska kuvailin vähäsen videoita. Messut oli hyvät ja erityisesti ne esitykset oli tosi kivoja! Se poliisiheppaohjelma oli ehdottomasti kyl paras :) Sitten oli myös hauska semmoinen ponikisa, jonka russit voitti! Kauppoja tai niitä kojuja ei ollut kauheesti ja ne oli vähän pettymys muutenkin, mutta mukaan tarttu meillä kaikilla viidellä yhteensä aika paljon kamaa XD Mä ostin vaan Tritulle yhen ihanan huovan ja itelleni löysin viime tipassa yhen kivan ruskeen fleecen ♥ Oon kyl aika in löööv siihen. mutta ps. haluisko joku oikiasti ostaa mulle semmosen samshieldin kypärän? :3 Messuilla viihdyttiin ihan siihen 18'n sulkemusaikaan asti.
  • Päätettiin sitten mennä Sinin kaa Salmelle taas yöks. Käytiin meidän kautta hakee mulle tavaraa ja oltiin kirkkonummella sitten joskus ennen kahdeksaa ja siinä täristen venattiin dösää Siwalle... Käytiin siis kaupassa ostaa vähän mässyy.
  • Ilta meni chillista kivas seuras! :) ♥
  • Aamulla herätys puol 9 ja Sini lähti mun kaa viemään leipomuksen Wiknerille buffaan. Sitten takas Salmelle :) Lähettiin iltapäiväl viel Selloon kattoo se 21 tapaa pilata avioliitto ja voi että ku oli hauska! :--'D Suosittelen jos et vieläkään oo nähny! :)
  • Kotiin tulinkin jo joskus puoli seiskaa ennen ja siitä sitten vaan pakkausta taas ja ussan koealuetta selaillen kunnes iskä tuli hakee mut ja systerin sen luo :-)
kopyraith Sini! :--D

  • Eilen oli koulua ah niin ihanat 9 tuntia ♥ (8.20-17.10) Meillä oli siis mahdollisuus tehdä ussankoe(vuoden ainut, joka sisäls mm. 2 sivun esseen) omalla ajallamme ja melkeen niin kauan kun huvitti. No tottakai valitsin, kuten lähes kaikki ysit, sen pidemmän ajan ja hyvä vaan koska mulla menikin se 2 tuntia... Ei ois se 45 minuuttii riittäny ees ekaan tehtävään...! No tosiaan Milkan voimalla kokeessa ja toivon et siit nyt tulis hyvä...
  • Illalla vielä tallille! :)
  • JA MEIKÄ TYTTÖ ON MENOSSA SITTEN WEEKENDII TÄNÄ VUONNA ♥ wuhuu :) ft. salme sini venla ♥(riina!?:)) yolo määään.
  • Tänään meninkin sitten ekaa kertaa iskält kouluu julkisil ja eihä se matka kestäny ku sen 55 minuuttii ... :DD

 MMMMMM, eipä tässä kai muuta. Vedän tän teeleipäsen nyt ja sitten juoksen dösärille :-) bye! (oon kyl vähän viha kun en pääse tänää Tritlailee mut... ksjhajn :D)
~ milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥