Hae tästä blogista

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Let's do this one more time {ei enää kuvaton jee}

 -sori kuvaton postaus koska asd tää kone ei suostu lisää kuvia koneelle... -
Moooi!  Joo niin tänään siis lähtö Wiknerille jo ennen yhdeksää ja siellä olinkin perillä joskus 9.10 :-) Menin tsiigaa listat ensiksi ja jes! Olin saanut sen ketä toivoin, nimittäin tytön! ;) YOLO.
Joo mutta tosiaan menin hetkeksi maneesiin ja sitten sen jälkeen Lyydian avustuksella hain tytön sisälle ja laitettiin se kuntoon :) Menin tietenkin ilman satulaa. Oli niin satulaton-fiilis. Hihi.
Tunnilla mentiin taas verkkana uran sisäpuolella ja Tyttö oli ihan jees. Sitten alettiin verkkaa pysähdyksiä eka käynnissä, sitten ravissa ja lopuksi laukassa. Harmittaa kun se laukka vähän jäi, koska en tajunnut että se pysähys piti tehdä siihen tiettyyn kohtaan eikä tietenkään ollut enää mahdollisuutta korjata asiaa :( No what ever.
Tyttö oli kiva, muttei ehkä ihan sellainen mitä odotin. Koska viimeksi kun menin sillä se oli niin mahti ja lkassdlm olin niin tyytyväinen. tänään jäi positiiviset fiilikset myös, mutta ei yhtäkään vau/ahaa-elämystä tapahtunut tunnin aikana. No ensi kerralla sitten...! :-)
Tyttö ei jatkanut, joten vein sen talliin ja hoidin kunnolla pois :D
joulukuu 2012


on se kyllä aika hönö hepsukka :)

MMM sitten taisin käydä vaihtamassa kamat ja suunnattiin kattomaan estetuntia maneesiin ja tuli siinä rupateltua samalla :) Ihan henkeviä joo! ;-D Asd, oikeesti haluun mennä taas Rolexilla. Haluun ne ajat takas kun sain sen joka viikko! :( Intesiiviin ei oo varaa eikä taitoo joten kaipa pojan ja mun hetket alkaa olla oikeesti lopuillaan... kajsjkadd Miksii?!

Jäätiin katsomaan seuraavan tunnin alkua hetkeksi ja sitten hajaannuttiin ja mentiin hoitajienhuoneeseen hetkeksi. Siellä tuli taas juteltua ihmisten kanssa ja syötyä... :D! Heheh. Joskus ennen yhtä mentiin maneesiin taas porukalla jaja Lyydian,Emman&Riinan tunti alko :) Kuvailtiin niiden tuntia parin kaverin kaa ja hahah :D Voi juku kun yksi kuva voi naurattaa niin paljon... XDDDD muistan sen aina...

Niiden tunnin jälkeen oltiin ahkeria ja alettiin pestä kamoja. Minä pesin Rolexin suitset ja laitoin valjasrasvaa. Tuli puhtaiksi! Sitten otettiin poneja ulos harjattaviksi. (Sunny,Rosis ja Buffis :))

Olipa kiva pitkästä aikaa hoitaa Sunny oikein kunnolla ♥ On se poni vaan niin auringonpaiste! :D Poni sai myös päivän ruuat samalla kun harjailin.

Lyydian taidekuvauksia perkule XD

Sitten Sunny ja muut ponskit tarhaan ja siitä ehkä vartin päästä mua tultiinkin jo hakemaan :-)

Ainiin ja arvatkaa mitä... Meikä ilmottautu kisoihin XD oops, mihin jäi se 'en kisaa enää'. No tää on viiminen mahdollisuus ja siihen on tartuttava koska you on live once ;) Kukaan ei varmaan arvaa ketä mä toivoin...?
Ja mulla on tiedossa toisetkin kisat. Jos kaikki vaan menee hyvin :)
poika vähän daijuna tarhassa x) ♥ voieiii. (c) Lyydia niinkuin kaikki muutkin postauksen kuvat :)
Tultiin siis siskon kanssa tänne mummille ja vaarille pitkästä aikaa yöksi. :-) Voi tulee ihan minijunnu-ajat mieleen kun vietettiin täällä niin paljon aikaa ! On tullut syötyä enemmän kuin laki sallii tässä ja aloitettua lukemaan Percy Jacksonin ekaa osaa :--D Vihdoinkin jaksoin lainata sen XD

-milla

2 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥