Hae tästä blogista

tiistai 26. maaliskuuta 2013

i feel so close to you right now

Moips taas! :)
Oho jo toinen postaus tänään .__. anteeksi jos tulee liian tiuhaan tauhtiin! Nyt vaan on postailufiilistä kerrankin :-)
Elikkäs lähin siis melkeen heti viime postauksen kirjoitettuani Kauhalaan ja matkaan meni varmaan 10 minuuttia normaalia pidempään, koska neljän ruuhka ♥ No selvittiin tallille hengissä joskus 16.20 ja siitä sitten tallin kautta vein kamppeet sinne ja sitten kentälle missä Sini&Salme sekä T oli :) Tritlakin paistatteli söpönä aurinkoa siinä aidan toisella puolella :3
Sini tosiaan juoksutti sen yhden hepsukan samalla kun juteltiin ja näin ja sitten siitä mentiin talliin ja haettiin Salmen kaa ponit+Dani sisälle :) Siinä sitten Tritla söi paarit porkkanat ja otin loimen pois. Aloin sitten harjaamaan ja Sini autto laittaa mm. satulan. Kun kaikki kimpsut oli ponilla ja kuskilla päällä niin kenttää kohti!
Oli pakko nousta pois selästä jalustimien säädön jälkeen kun häiritsi huovan pikkuinen virheasento XD Ei en ole perfektionisti.


Siitä sitten keräilin ohjat melkeen heti ja aloitin käynnissä molempiin suuntiin tehden pysähdyksiä (poni suoraksi!!) ja parit peruutukset. On muuten poni oppinut ne koska nykyään ei tarvii kuin vähän nojata eteen ja pidättää kevyesti ja mahdollisesti vielä tosi kevyesti pohkeella niin Tritu peruuttaa! Vau :) On se kiva tunne kun se oppii oikeesti asioita! Siinä sitten ehkä vartin jälkeen aloin ottaa ravia pätkissä, ja niissä pyrin vaan saamaan ponin suoraksi ja ravaamaan takaata eteen. Oikeestaan melkeen heti onnistu eikä 'peitsauksia'/tritlaravia tullut kuin siinä alamäen tyngässä pari askelta. Hieeeno ! :)
Välissä taas otin parit peruutukset ja sitten laukat ! Oikee oli tälläkertaa vaikeempi ja poni meinasi asettua liikaa ulos, punkien välillä sisälle. Kyllä se siitä korjaantui ja hyvään lopetin ja vaihoin suunnan. Vasen oli paljon parempi ja tunsi kuinka paremmin laukka rullas eteenpäin. Noniin treeniä siis oikeeseen laukkaan vaan :)
haha mikä mun asento oikeen on XD


Lopuksi otin vielä vähän eteen alas wnb ravia molempiin suuntiin pari 'kiekkaa'. Huhhuh on se vaan niin kiva poni ♥ Kyllä mulla jää melkeen aina jostain pienestäkin onnistumisesta niin kiva tunnelman kohotus että:) SUPER! Eikä poni muuten ollut melkeen yhtään hengästynyt!? Kunto kohoaa, kyllä!


(suurin!) osa kuvista (c) salme&sini - kiitti ♥
Sitten hetki chillattiin siinä ja otettiin kuvia, sitten ponit talliin ja niiden hoito :) Mua tultiin hakemaan jo vähän yli kuusi joten tytöt oli ihania ja hoiti Tritun ruokkimisen ! kiitti ♥
Lomaksi ois vähän suunnitelmia mennä ainakin 2x liikuttamaan poni, toivottavasti järkkääntyy :--)! Sitten lauantaina Wiknerin tunti(♥) ja toivon niin, että saisin sen ketä toivoin... Hahah siitä lisää jos saan sen ! ;-D arvauksia saa heittää.
täs viel terkut sinilt ja salmelt! XD
ja tallikissaltamme! XD
oli ihan sairaan magee kuu ku ajettii kotii. kuva ei anna oikeutta :(
sit löysin kans piltin mun kameralaukusta(jäänyt su) ja mähän vedin sen :'D ♥ noms.
No mutta nyt heips ! Nauttikaa nyt näistä ihanan keväisistä päivistä mikä tänäänkin oli♥
 
-milla

4 kommenttia:

  1. hehe tää onnii kiva lukee näit postauksii kun ollaan samal tallil tai silleee te ''tiiän mist puhut'' u know :D ja on tietty muitki postauksii lukee: :D tripla oli hieno ;D uus lempinimi XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä! Mäki tykkään lukee aina postauksii ku on ite ollu ns. Mukana :---D! & :) & awwwwww, pitää lisää se tonne tritlasivulle xD

      Poista
  2. tallikissa :DDDDd no mut kiva postaus!

    VastaaPoista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥