Hae tästä blogista

tiistai 26. maaliskuuta 2013

You changed the way you kissed me

Heyaa!

Sunnuntaistahan mä pääpiirtein kirjoitinkin jo, mutta lupasin vaan laittaa ne itse päivän kuvat seuraavaan postaukseen. No tässä niitä sitten tulee heti ekaksi! :) Kyseessä siis 24.3 2013 eli toissapäivä :)
mopo löys juomakipon XD
Ninan tekemä HIENO polocross letti:)
jalkavarustus ;: pintelit ja bootsit :)
söpö tepa XD sori heilahtanut kuva, halusin laittaa koska noi jalat x)
oli taas tosi hyvä buffa! :)
 
♥ ompa heilahtanu tääki :/ anteeksi!!
Sitten eiliseen nopeasti. Koulupäivä meni oikeesti aika nopeesti ja olin kyllä ihmeen pirtee ! Meillä oli myös kemman koe, joka nooo... meni miten meni! Liikassa meillä oli NEW YORK'sta tullut hiphop/mtv tanssiopettaja ja sen pitämä tunti oli niiiiiin kiva! ♥ Ainakin se yksi kysymys oli paras! :D Meidän piti siis keksiä oma kysymys koealueesta ja vastata siihen ja maksimissaan saadaan kolme pistettä siitä. Heh just hyvä!
Käväsin sitten suoraan koulusta nopeesti Sellossa. Tarkotuksena metsästää (teko)nahkatakki. No eipä semmosta löytynyt, koska kaikki olivat suoraan sanottuna rumia. Siis yli puolet takeista oli koristeltu jollain niiteillä ja ihmeellisesti silleen kuvioitu sekä lisätty 10000 ylimääräistä vetoketjua... Yhhyh :'D No ehkä joskus...! Tai sitten vaan meen ja ostan aidon hienon jossain kohtaa, missä ei oo mitään ylimäärästä pilpehööriä roikkumassa.
Siitä sitten dösällä äitille (koko reissu kesti vähän päälle tunnin) ja melkeen heti iskä tuli hakeekkiin mut ja siskon. Mentiin illalla vielä peliin ja piristyksenä hifk ylsi voittoon ♥ Hirrveen ylpee oon ja turha nyt tulla huutelee mitää tänne...! Illalla vielä panikoin ja päätin lopulta panostaa bilsan kokeeseen ja tein siihen tiivistelmän tapaista 22-23 :---D Hahah.
Tänään koulua 8.20-14.15. Oli jätskii ruokalas ;) Nomms. Okei ne oli eskimoita, joten hyi.
Tosiaan bilsan kokeeseen saatiin lukea enkun ja kemian tunneilla yhteensä tunnin verran ja se koe tuntui lopullisesti aika helpolta. Ei ollut esseetä(!!!) eikä ollut kuin yksi tehtävä, jossa failasin :--D Okei nyt kun sanoin noin niin kumminkin kaikista tehtävistä nolla... :')

Nyt meen syömään ja sitten autoon ja kipinkapin kohti Kauhalaa! :--) ♥ Voi olla, että postailen illemmalla lisää, tai sitten huomenna. Riippuu vähän kuvailenko miten paljon ! ;-)
 
ps. tajusin tänään, että tää ja ens viikko on 4päiväsii koulun osalta... ♥

- milla

2 kommenttia:

  1. Tota polocrossturnausta oli varmasti hauska kattoo. Kuvissa näyttää kyl aika sekasortoiselta 8DD kivoja kuvia taas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niin oli! :-) & oikeestaan ei se nyt niin sekavaa ollut, pelaajat ja ponit oli hyvii, mitä nyt tietenkin varmaan vähän ennakkoluuloja ja jännitystä, mutta hyvin suoriutui kaikki! :)
      kiitoksia! :---D

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥