Hae tästä blogista

lauantai 23. maaliskuuta 2013

this is a DAY of MY life

Moips! :) (muistakaa lukea se 'perjantain' postaus kun se on nyt valmis :--))
Tänään ajattelin herätessäni jo puoli seittemän jälkeen, että ei juku voisin tehdä tänään 'mydayn' talleilusta :--) Tosta heräämisestä vielä, en tajua! Miksi mun piti herätä niin aikasin, vaikka oisin saanut nukkua vielä reilu tunnin... .__. XD No olimpahan ainakin onneksi virkeä vaikka puolilta yön vasta sänkyyn kömmin!
just came to say hello...... heräsin :-)
ja puin melkeen heti päälle tallikamat jo valmiiksi. Joo tosi likasta hei ;-) vaatteet oli siis puhtaat.
katoin ikkunasta ja siel oli aika jees ilma..♥ aurinkoo :)
tsekkasin miten yöksi latautumaan jättämäni horse fair-messut-videokooste oli rendeerautunut, mutta ei. Sehän oli mennyt 'pauselle', vaikka aikaa oli kulunut...? vegas... Eikä nettikään toiminut joten datisin kännykällä fb'n,yt'n, ign'n ja nää läpi.
aiheesta poiketen, SE TUNNE KUN HUULIRASVALLE KÄY NÄIN....
sitten luin tätä kirjaa. Oon ollut tosi laiska lukee tätä..?! En haluu lukee loppuun, koska seuraava osa... :/ tulee suomeen varmaan 1000 vuoden päästä.
NIPAMIES TULI HUONEESEEN JILLAA MUN KAA!
...tai sit ei...
tein aamupalaksi sämpylän & toisen evääksi tallille, otin myös suklaalevyn messiin x) Luin sitä kirjaa samalla kun söin ja sitten pesin hampaat ja menoks.
autossa n. 8.30 tallille lähössä!
ja ennen ysiä tallilla :-) Kävin eka hoitajienhuoneessa viemässä kamat ja sit listat ja menin Vermutilla :) Aluks oli vähän skajksadksaj/don't know what to think ... :D Heta meni kumminkin onneksi ensiksi sillä ja meninkin Hetan ja Isabellan kaa laittaa Vermuttii lopulta.
tässä ei varmaan näy, mutta oli tosi kiva sää, mikä vaikutti siihen että maneesistakin sai jopa mun kameralla jopa hyviä kuvia vaikka itsesanonkin! ;-D heh.
okei tää on tosi huono ja tärähtänyt osittain, mutta jotenkin tykkään silti x)
Tässä välissä kuvasin siis minua edeltävää tuntia ja siitä suoraan Vermutin selkään :) Jossain puolessa välissä tosin käväsin ponitallissa vaihtamassa saappaat ja nappaamassa kypärän mukaan ja Lyydia sekä Nea liitty seuraan :-)!
Vermut yllätti mut positiivisesti ja varsinkin laukoissa se oli ehottomasti paras ♥ Alussa oli tosin ihan hirveen näköstä räpellystä varmaan ja vielä kun en osannut yhtään istua, mutta se parani ihan sairaasti! Ainakin tuntu siltä ja saatiinhan me vähän mukavaa palautettakin :)!
TUI♥
tunnilla verkattiin aluksi uran sisäpuolella tehden itsenäisesti erilaisia kuvioita niin ettei hevonen ns. tukeudu seinän suoruuteen. Siitä laukat kolmen ryhmissä(yht. meitä oli 6!) ympyrällä ja uralla. Siitä sitten kolmikaarista niin että jokaisen kaaren sisään tuli n.8-6 m voltti. Siinä piti saada koottua tai meidän tapauksessa vaan hidastempoisempaa ravia, jotta poni kääntyi ja asettui rehellisesti:) oikeelle oli vaikeempaa kuin vasemmalle, mutta se korjaantu ainakin suurimmaksi osaksi.!
oho olihan siellä jokin kuva missä se menee vähän alempana...! :D mutta tosiaan ihan sairaan mukava tunti ja kerrankin olin tosi tyytyväinen ♥ Ei menty pää ylhäällä koko tuntia vaikkei nyt ihan alhaallakaan poni ollut :) SUPERVERMUT. Jee :) Nyt näitä onnistumisia lisää - i'm happy.
 Tässä välissä hoidin Vermutin pois. Harjasin sen kunnolla ja irrottelin kumisuan avulla irtonaista talviturkkia, jota oli paljon... :D! Sitten menin hoitajienhuoneeseen. Pesin vedellä ja sienellä saappaat, joo oli aika pskaset XD Ja melkeen heti lähinkin ponitalliin ja ilokseni huomasin Rolexin sisällä! Eikä se ollut menossa edes tunnille yli tuntiin niimpä päätin harjata sen tänään oikein kunnolla! Voi poju pieni...♥ On se niin lutunen vauveli - ei pääse yli eikä ympäri! Tuli siinä samalla myös juteltua parin ihmisen kanssa ja yli puolen tunnin harjaussession jälkeen lähin maneesiin kuvaamaan paria ihmistä! :) Tai no heidän tuntiaan XD
mun saapashammasharja XD sieni on vieressä, mutta ei taida muokkauksesta huolimatta näkyä:/
hienoin♥ ps. en totu tohon uuteen boksiin..! :D
tää 12-13 tunnilta ja hyvässä seurassa jutellen aika kului myös tunnin 13-14 katsomisessa :) people u're the best :) ♥
tuntien loputtua mentiin ponitalliin ja siellä sai ihan urakalla töitä! :) mm. autoin rallen hakemisessa,(vastuullista yolo) lakasin,ruokin poneja,autoin ratsastajia hakemaan pihatosta ja laittamaan niitä kuntoon :) Autoin myös Sunnyn kanssa ja on sekin niin tui :') Ihan innoissaan siinä käytävällä harjattavana :')
PONEJA PIHATOSSA.Hain myös Annien sisään ja autettiin vielä Nean kanssa vähän tuntilaisia ja sen jälkeen päästiin viimein syömään! Paitsi ettei päästykkään... Kyyti nimittäin tuli :'D Nea tuli meijjän kyydis Espooseen ja siitä jatkettiin matkaa meille ja jäin kyydistä.
 KOTONA

pääsin vihdoin syömään..♥
tässä vielä kuva tuotteista jotka Lyydia osti sen tet'stä :--D maksoin siis noista eli noi on mun uk?:) XD olipa sekavaa.
 Loppuillan oon vaan kirjottanut blogiin ja tehnyt koosteen ja kohta lataan kuvat fb'een muille. Pitäisi tehdä yksi TT'n pohtielma(mikä se on...?) mutta en oo löytänyt artikkelia minkä pohjalta sen voisi toteuttaa.... asd. Huomenna vuorossa Wiknerillä POLOCROSS TURNAUS :) ja tallille oon menossa yhdeksäksi!♥

{Oliko tää ihan huono, liian epätarkka tms? Haluutteko tämmösiä muistakin päivistä jatkossa?}

- milla

6 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥