Hae tästä blogista

lauantai 16. maaliskuuta 2013

I'm gonna lost some tags

Moiii! :)
Ömm en yhtää tiiä mist aloittaisin? :D
Heräsin tänään - viime viikosta viisaampana - aikasemmin eli jo puoli ysilt, mut eipä se paljoo auttanu ku tallilla olin vast 10 vaille... no onneks sain ees kyydin niin ei voi kyllä valittaa! :))
Listoissahan luki milla - tenor ja estetunti siis! En oo koskaa tepal hypänny, mutta yllätti kyl tooosi positiivisesti! :)) Alussa jännitti tosi paljon enkä ollut parhaimmillani mm. itsevarmuus nollassa enkä ratsastanu täysillä sen takii. Tuli tietty ekalle verkkaesteelle kielto, mutta uskokaa tai älkää ei enää toista koko tunnin aikana :)! Eli lähti paranemaan vaikka itse sanonkin.
Tenor oli oikeesti just semmoin hevonen jonka kaa kannattaa hypätä jos hyppääminen ahistaa! Okei turha tulla nyt valittaa kuinka nolo oon kun pelkään joidenkin 'risujen hyppimistä' mutta ei peloille vaan voi mitään :-) Mulla varmaan jäi siitä estetunnista Rolexin kanssa jotenkin takaraivoon pieni pelko sen tärähyksen takii ja huomaan sen heti kun näänkin esteen :--D :(
Mutta tosiaan. Tunnilla mentiin semmoista neljän esteen rataa ja kaikki esteet oli sijoitettu keskelle kenttää erilaisille teille. Okei en osaa selittää mutta yksi hypättiin esim. kokorataaleikkaa tyylisesti :-)
Mentiin verkkaestettä(sokeripala pitkällä sivulla,40-50cm?!) molempiin suuntiin ja sitten yhtä lankkua lyhyen sivun sisäpuolella. Niiden jälkeen siis se rata!
Eka kaikki meni sen sellaisena pikkusena/matalana ja hyvin se meni! Siis siinä suhteessa, ettei kielletty yhdellekkään, en lentänyt esteen sekaan, esteen eteen tai esteen jälkeen, enkä jäänyt pahemmin jälkeen hypyissä, ei tultu kovin juureen, eikä hypätty liian kaukaa. :) Yksi ristilaukka ainakin oli, vikalle esteelle. Mutta T hyppäs sen ilman mitää ♥
Olin aika happy sen jälkeen ja vikalla esteellä tajusin jopa nauttivani siitä !? Siis ihan kymmenen hypyn jälkeen ei enää ahistanu ollenkaan yhtä paljon kuin ekalla hypyllä! Jes :)
Toista rataa sai korkeammaksi jos halusi, ja itse en halunnut nostaa sitä, lukuunottamatta vikaa estettä :) Tämä siksi, että onnistumisista huolimatta en ollut ihan vielä siinä pisteessä, että niitä esteitä olisi voinut nostaa kaikkia sen yli 50 cm. Vikan korkeutta en osaa sanoa, ei se kovin korkea ollut, muttei ihan maahan kaivettukkaan.
Toinen rata meni ehkä jopa paremmin kun löyty parempaa rytminpoikastakin, mutta tietty omassa istunnassa varsinkin on paljon parannettavaa vielä.
Okei tolla tunnilla voin sanoa suoraan etten edes miettinyt istuntaani, koska nojoo :) Ymmärrettävää ja anteeksiannettavaa?
Koko radan ajan oli aika whihii fiilis ja tuli tosi voittajafiilis kun ylitettiin vika este :)

ei voi muuta sanoo ku että kiitti Tenor :) ♥ jasnjckjsad oon aika happy oikeesti siit et pääsin aika nopeesti yli tosta pelosta! Ehkä mä vielä aristan hyppäämistä jonkin verran, mutta nyt se on ainakin yli puolet lievempää kuin viel 12 tuntia sitten :)
kuvia tulee joskus :--)


Kellän kokemuksia siitä kun voittaa pelkonsa?! :) So great feeling.

Loppu aika meni kivojen ihmisten kanssa taas :') ♥ Gotta love laughing x)
Pikku ponidraamakin oli, mutta onneksi selvittiin vaan säikähyksellä!! Salmekin tuli jossain kohtiin tallille ja meit tultiinkin hakee sitten joskus 16.20 :-) Meil syötiin ja katottiin Scary Movie 3 X---D ilta jatkuu viel joten bye :)
tää on vähä random x)
~ milla

2 kommenttia:

  1. Tenor on just hauska esteponski kun sen kanssa voi vaan mennä radan läpi - jos sen saa ensin liikkeelle x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, just sopiva mm.mulle ku oon niin huono ja epävarma ratsastaja esteil! Poni joka fiksaa ratsastajan mokat, ainaki suurimman osan :D ja jep! :)

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥