Hae tästä blogista

lauantai 12. tammikuuta 2013

no one can hear us

Heii!
Tänään kuvailin tallipäivää jonkin verran (HOX YRITIN) joten toteutankin tän postauksen osittain "päiväni kuvina"-tapaisena näin vaihtelun vuoksi:)

herätys soi vähän vaille yhdeksän :) Oli tuskaa nousta
kun menin taas niin myöhään nukkumaan...
vaihdoin tallivaatteet ja harjasin hiukset heti ekana.

aamupalani :) sen jälkeen pesin tietty hampaat.

miä rapun ovesta kuvattuna. tärähhhhtäny.

autoon istuin...

..n.9.45 :) Matka meni aika nopeesti NRJ'tä kuunnellen

tallilla olin kymmenen jälkeen, ja tää on otettu joku 5 min sen jälkeen kun tulin,
mut siis toi kello on tunnin jäljes nii siks vasta vähä yli yheksän :Dd

tässä välissä mentiin n. puoleks tunniks maneesiin jonka jälkeen
autoin neaa ja rolexia sekä essii ja lordii :)

sitten kuvasin niiden tuntia :) (heta ja lyydiakin oli)
Tunnin jälkeen menin puoleksi tunniksi hoitajien huoneeseen jonne oli ilmestynyt lisää porukkaa :) Aika meni nopeesti ja sitten suunnattiin ponitallin kautta Nean kanssa yksäritalliin.

vuorossa siis laittaa Galant valmiiksi tuntikuntoon :)

hieno karsina ja heppa :) Miljaki käväs siinä ku harjattiin! Ja tajusin
ettei kannata ottaa turpeisia kavioita sen jälkeen kun on just hinkannu vuohiset priimakuntoon.

sitte hepsun selkää!
öö miks mä istun tolleen et näyttäis
et oon raskaan tai tosi lihava... XD

Tunnista sen verran että ensiksi jakauduttiin kahdelle ympyrälle, mun ympyrällä oli Galant,Romeo ja Winston. Sitten perusympyrätyöskentelyä kaikissa askellajeissa ja tuli aika jeesejä pätkiä mis Galant oikeesti oli avuilla! Eka oli vähän vasten sisäpohjetta, mut se korjaantu kun vähän muistutteli.
Sitten puolessa välissä tuntia jatkettiin kokouralle välikäyntien jälkeen ja alettiin mennä pohkeenväistöjä molemmille pitkille sivuille. Joo ne ei mennyt putkeen! Eeva huomas et G'l on oikeessa suupielessä taas pieni haavauma jonka takia se vastustelikin oikeeta ohjaa väistöissä. No parien epäonnistuneiden yritysten jälkeen siirryttiin ravaamaan koko uraa ja voi juma kun Galant ensiksi karkas kaikilta avuilta ja syöksähteli vaan eteenpäin ... No sain sen kiinni sitten lopulta ja se tuli melkeen yhtä hyväks pätkittäin kun alkutunnista. Sitten laukat vielä. ÄRGH, meni ihan päin. sanonko mitä. Galant meni taas kovaa ja osittain meninkin sitten kevyemmässä istunnassa kun en vaan kertakaikkiaan jaksanut(jooluovuttajagoes!) mut sitten se väsähti vähän(okeiseolikinmunsuunnitelma!hahaa) ja saatiin ihan ok lyhyt pätkä, kunnes se katkes siihen kun joku tuli suoraan eteen. Äääää, no niin kävi vielä monta kertaa ja alko nyppii ihan hirveesti koska no arvaatte varmaan? :) Sitten loppuravit joissa annoin mennä vaan eteen ja alas päin suurimman osan koska en sen pahemmin ollut enää 'jeetuupstuups'. Parit ympyrät pyörittiin vielä ihan verkaks ja sit loppukäynnit ja pitkät ohjat. toi kuvakaappaus on siit vähä laukkojen jälkee mis ei olla kovin edustavii. Ollaan lähös just askeleen pidennykseen mut siit ite pidennyksest en saanu kaappausta ku joku tuli kameran etee ja muutenkin vammasin siin.
olin kirjottanu jonku muistiinpanon tunnin jälkeen nopeesti;:''ajoittain kival tuntumal mut varsinki laukas pääs pitenee hetkittäin. ravissa oli helpointa säilyttää sama asento niin ratsasjalla kuin hepallakin.'' <--tohon ois pitäny lisätä viel siis että ''väistöjen jälkeen karkas avuilta ravissa ja laukassa. käynnin tempo suht. sama. koko tunnin ajan.'' (kuulostaapa viralliselta!heh)

Galantin hoito tunnin jälkeen :)

tui! ps. unohdin sanoo et koeajoin mun uuden kypärän!

sitten meitä työllistettiin ettimään yhtä sinkkivoidetta Galantin suupieleen...

& löydettiinhän me se Nean kaa lopulta! ;)

napsasin kuvan ponipihatosta kun mentiin yksäritallista takas hoitajien huoneeseen.
KOKO PÄIVÄNÄ OLI IHANA SÄÄ ♥ n.-10c & aurinko paistoi välillä
Tallilla vielä kolmeen saakka jolloin iskä tuli hakee ja heitettiin Nea Leppävaaraan :) Sitten kotona odotti...
kuuma suihku ♥
...sekä YPÄJÄ-sarjan viimeisin nauhotus ja datausta sekä syöminen :')
Mitä piditte? Laittakaa ihmeessä kommenttia jos haluutte tälläistä vielä tai sitten jos ette missään nimessä halua tälläistä enää x)
Päivän BIG MINUS on se että mulla on paikat ihan hlvetin kipeet (reidet,alaselkä&kädet) eilisen liikkatunnin takia eikä mmmm asiaa auttanut yhtään ratsastaminen. No eiköhän tää tästä, nytkin on alkanut jo helpottaa kun vertaa mitä kipu oli pari h sitten :)
Ja niin toinen miinus on se että tulin kipeeks... Siis ihan weird, tulin kipeeks heti kun tulin tallilta! Se oli outoo koska se tapahtu oikeesti niin kun puolessa tunnissa. Yht.äkkii vaan nenä oli ihan tukossa ja kurkkuun sattu. Auu. Huomenna ei siis tiedossa talleilua(en olisi muutenkaan varmaan pystynyt menemään joten no can do)

toivottakaa mulle paranemisia! XD

allekirjoittaa milla 

6 kommenttia:

  1. tää oli tosi kiva lisäääää :)

    VastaaPoista
  2. Lisää tää oli iha tosi kiva :)

    Paramisia :Dd

    VastaaPoista
  3. Tää oli just hyvä! & heh toi sinkkivoide ei kyl oo se mitä siihen on ennen laitettu mut varmaan aik samaa tavaraa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) & joo se ei ollu semmosta mitä annukka iha kuvaili mut käytii varmistaa idalt nii se sano et toi käy kans :) ku sitä toista ei vaa löytyny ! :o

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥