Hae tästä blogista

maanantai 28. tammikuuta 2013

If theres something you don't wanna remember, just forget it

Moii!
Täällä sitä maataan sängyssä pikku flunssassa tablettaadoksen kanssa ja tv päällä Ypäjän tullessa nauhalta. Tää on vissiin vaan sitten joku jälkisairastuminen. En vaan sit ehtiny parantuu siitä vanhasta ja rasitin itteeni :; new flunssa. Tai toi teoria kuulostaa ihan järkeen käyvältä uknow? Heh.
Eilinen meni jillisti kotona, yrittäen parantua ja suurin saavutus päivän aikana olikin se,että sain katottuu tvd:t loppuun uusimpaan jaksoon asti :') Omfg en kestä kun ei oo mitään katottavaa pariin päivään nyt! Noo kohta onneks ilmestyykin jo se seuraava jakso :)
Tänään sitten menin normisti kouluun vaikka yöllä yskä olikin vaan voimistunu... Ihan näin btw, kun aamulla mittasin lämpöö niin mittari näytti 34.1 XDd troll. Koulupäivä oli se viikon (toisiksi) tyhmin, mutta selvisin x) Paitti tuli kauhee paniikki ku yhteishaku on ihan kohta ja musta tuntuu et mun suunnitelmat on niin huonot... yhyyyhhh.

Söin just yhtä hyvää suklaakakkuu, mut ei juma siit tuli superäklöö ku sitä söi vähän enempi!

(On taas niin hirrveen asiarikas postaus :') okei sekava tää on.) Illalla en mee tallille, koska mulla on joku kasvohoito, jonka sain joululahjaksi :)

No mutta mukavaa viikkoo nyt kaikille! Kohta se perjantai taas jo onkin... :)

♥~ milla

2 kommenttia:

  1. toi on niin ahistavaa jos saa jonkun sarjan katottuu sillee et täytyy oottaa seuravaa jaksoo! :D hehehmoi.

    nii ja hei parane (taas XD) pian! ♥:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii! :D & kiitti :) <3 tää tosiaan alkaa olla jo tuttuu puuhaa tää parantuminen XD

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥