Hae tästä blogista

perjantai 16. marraskuuta 2012

''you're all that i want...'' ♪

Moips ! :)
(pahoittelen sekavaa tekstiä/mahdollisia kirjoitusvirheitä jo alkuun koska yritän saada kirjoitettua mahd. nopeesti tämän, jotta ehdin vielä tehdä kaikkea muuta ... :D)
Tällä viikolla ei oo tapahtunut mitään kovin kummosta :) Eilen oltiin koulun kanssa tutustumassa Omnia-ammattioppilaitokseen ja illalla söin ranskalaisia ja Big Macin ekaa kertaa 9 kuukauteen! :o Hhaha, aika suoritus mulle!
Tänään oli herätys aikasemmin kun yleensä koska ;: Glee :D ♥
(neloskausi siis joka tulee amerikassa jo, mutta suomessa näkyy netissä :))
Herranjestas kuinka yksi sarja voi itkettää niiiin paljon! En enää edes muista missä jaksossa viimeksi olisin ollut itkemättä... :D Just gotta love that show ♥ Plus tuo you are the one that i want-biisi on soinut koko päivän päässä :) Flashbacks in Glee ! Lopulta löysin tieni kouluun kahdeksaksi ja päivä meni nopeesti ; ensiksi köksäntunneilla, sitten ruotsin tunti jossa meillä oli zip it-sijainen XD (inside?!) Sitten enkkua & tietokoneilla harjoittelua kokeisiin
(tai oikeestaan vaan alle puolet luokasta... :D mutta minä mukaanlukien siihen joukkoon!)
ja ruokailu jonka jälkeen mantsan tupla, mutta ensimmäisellä tunnilla mentiin kattoon lukion näytelmä :) Oli muuten hyvä! Kotiin kahden aikaan :)
Kaikki monet varmasti tietävät mitä erikoista tänään tapahtui ;) no siis TWILIGHT

kuvat lainattu Twilight'n fb-sivulta :)
Eli ei ollut vaikea arvata että päivän aikana hinku nähdä se nousi sataseen ja eikun soitto systerille ja sovittiin että mennään kattoo se jos vaan saadaan liput :) (hassuu miten just pari päivää sitten mietin että en varmaa mee kattoo sitä siskon kaa!?) En tosiaan ole mikään superybertwilightfani, vaikka onkin kaikki kirjat tultu luettua ja kaikki leffat vähintään kolme krt katsottua... :D Mutta fani kumminkin, pakko myöntää XD Aivan mahtava sarja, enkä tajua niitä jotka sitä mollaa :D
Lähettiin Selloon nopeella aikataululla ja ehittiin kuin ehittiinkin puoli neljän näytökseen :) (jes, saatiin halvemmalla jopa liput kun oli 'päivähinnat')
Leffa oli kyllä tosi hyvä, vaikka monta kivaa kohtaa olikin jätetty pois. Onneksi sentään Emmetin & Bellan kädenvääntö oli mukana! ;D haha. Oli kyllä parit sydärit lähellä kun siinä oli vähän yllättäviä käänteitä. Itkua tuli onneksi(haha mun vieressä istu joku 17-v poika XD) suht vähän verrattuna siihen että itken oikeastaan aina leffassa.... + ihan missä sarjassa vaan jos on vähänkin koskettavaa :D No siis ehkä viidessä kohtaa tihrustin itkua :'D + lopputekstit... </3 Oli se kyllä outo fiilis kun se loppu, koska koko sarja loppu.. Tuntuu orvolta :D
Leffan jälkeen mentiin Seppälään ja no tarttu mukaan pari ihanaa hametta ♥ ja villapusero :) Makso muuten ihan liikaa ne... Sitten iskä tuli sinne ja mentiin syömään :) Kana-caesar salaatilla mentiin tänään :)
Ömm, no ei kai tässä muuta... Huomenna tallille :) ♥ byebye :)

xoxo Millalalalaa :D

2 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥