Hae tästä blogista

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

when you can't figure out the tittle... :D

Hellouh ! :)
Tänään oli siis vuorossa talleilu-päivä, whii! Lähtö n. puoli kympiltä ja Wiknerillä oltiin siinä kymmenen maissa :) Tsekkaan tunti listat ja niiden mukaan menisin Romeolla. Not so great, mutta toisaalta ihanjees :) Sen ponin kanssa ei aina synkkaa mutta kun sen saa toimii niin on super ! Niin no siinä sitten aikaa kulutettiin maneesissa ja hoitajienhuoneessa frendien kanssa ja yhdessä kohtaa mulle ilmoitettiinkin että meenkin Kingiksellä... :D Jahas, ei kai siinä mitään vastaväitteitä ollut! En koskaan ollut mennyt Kingiksellä ja vähän ahdisti kun se on välillä ollut vähän villi :D Mutta kiltti hepsu kyseessä silti. Sori Venla vielä kun en vaihtanuu! :(
Sunny meni taas killisti sen tuntinsa aamulla ja tietenkin kun tulin takaisin talliin se oli heitetty ulos... Se siitä hoitamisesta.
Rolex söpönä karsinassaan kun tulin :)
Yhden aikaan oma tuntini alkoi ja Kinkku oli jo minua edeltävällä tunnilla, joten kuvailtiin maneesissa ennen tuntini alkua! No selkään kivuttuani koin järkytyksen!
Kingis ei tuntunut edes miltään jättiläiseltä :'D (Mut sitten kum menin Vipillä niin se tuntu... ?!) No mutta käveltiin alkukäynnit pitkin ohjin ja sitten ohjat kätösiin ja menoksi :) Kingis tuntu jo alussa kivalta ja minua etukäteen jännittänyt ravi ei ollutkaan niiiiin hirveä! :D Kun vaihettiin suuntaa niin muutos tuntu! Ihan kivikova suusta eikä meinannut taipua ei millään ! No parani sitten huomattavasti ja ravistakin tuli letkeämpää. Välillä takajalat jäi laahaamaan mutta vähän kun patisti etteen niin. Laukattiin vielä uralla molempiin suuntiin ennen kuin siirryttiin tunnin päätehtävään. 
Nimittäin kentänkokoiselle salmiakkikuviolle. Oli ihan hyödyllinen tehtävä, mutta jokseenkin haastava! Ravissa meni hyvin, mutta laukat... noh, sanotaan että meni päin prsettä :D Kingis kiersi ulkoota koko sen 'tehtäväuran', mutta sitten lopulta saatiin molemmissa suunnissa se mentyä ilman kääntöongelmia. Työn ja tuskan takana ;D Oli niin sekavaa kun siinä piti kokoajan vaihtaa taivutusta ja asetusta ja sitten taas suoristaa ja taivuttaa ja asettaa ja argh :D Ope vaan huusi siellä kokoajan uutta asiaa ja hyvä että ite pysyin messissä..!
Kun oltiin menty se(meidän kaikki tuntilaiset oltiin siis jaettu kahteen ryhmään) salmiakkikuvio molempiin suuntiin ravissa ja laukassa siirryttiin takaisin kokouralle ja siinä taas pysähdyksiä joissa hain terävyyttä ja takajalkoja mukaan :) Sitten vielä ravia molempiin suuntiin, joissa Kingis oli aika kiva :) Tosin sai tehdä töitä ettei se 'painunut liian alas' ja mun oikea käsi oli ihan hapoilla kun lopetettiin :--D 
joo, i know miten hirvee istunta XD noi kyynärkulmat pitää fiksata :D
Kuvat (c) Anni ? :D tnx ♥
No kokonaan tunnista jäi positiivinen fiilis ja Kingis yllätti todellakin positiivisesti! Se oli kaikkea muuta mitä olin ajatellut :)
Sitten hepsukka jatkoi seuraavalle tunnille ja menin jeesii Annika hoitaa poninsa pois :) Sitten talliin, kamojen vaihto ja nopee saappaiden pyyhintä ja sitten hoitelin Rolexin ja pesin sen ruokakupit :) Lakaisin vähän ponitallia ennenkuin kyyti tuli.
Ai niin ja ensi viikolla luvassa esteitä! ♥
Tultiin kotiin puol kasilta, äsken, ja nyt vaan loppuilta chill out :') Kivaa viikonlopun loppua kaikille ! :'D

ps.ps. tätä blogii on katseltu 8 kertaa yhdysvalloissa ! 8'D haha jee ♥

♥llä milla

3 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥