Hae tästä blogista

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Beginning of a beautiful journey, or not?

 Heips ! :)
Päätin siis väsätä kokoon uuden blogin uudella osoitteella varustettuna, sillä vanhan blogini nimi oli Milla & Sunny, joka alkoi olla hassua kun itse Sunnystä sinne asiaa ei tullutkaan enää niin paljon kuin oli tarkoitus... :D Tällä uudella kliseisellä nimellä millas way of life mennään, saa toki kommentoida mielipiteensä, mutta nythän sitä ei voi enää muuttaakkaan niin vähän hassumpi juttu XD
Jos siellä ruudun takana on ihan uusi tuttavuus niin esittäydyn lyhyesti niin että kaikki pääsevät mukaan/perille kuka tätä blogia nyt oikeen kirjoittaa :
Noniin, eli olen semmoinen peruskoulun viimeistä vuotta käyvä brune tyttö nimeltä Milla joka tottelee nimeä Miwa yhtä hyvin ! Peruskoulun jälkeen menen luultavasti amikseen/kaksoitutkintoon, koska pelkästään lukio ei houkuta. haha, alkaa tulla kohta jo kiire kun pitää päättää! I don't wanna grow up so fast!

En ole mikään suosituin, parhain koulussa(ka 8,6) kaunein, hauskin, mutta olen itseni ja tämä on minun tapani elää joten don't judge :)  

Olen kova puhumaan heti kun minuun tutustuu vähän paremmin ja minulla on ehkä vähän outojakin vitsejä ja juttuja joita ystäväni saavat sitten kestää XD no toisaalta ihan yhtä retuja ne frenditkin on :D ♥ 
Ratsastan Ratsutila Wiknerillä kerran viikossa ja hoidan siellä kahta ponia ; Sunny shettistammaa ja eestinhevosruuna Rolexia :) Ratsastuksen aloitin kesän 2006 lopulla Jorvaksessa (aka Kirkkonummen ratsastuskoulu) mutta monien syiden jälkeen päätin vaihtaa wiknerille 2009-2010 vuoden vaihteessa. painavimmat syyt olivat mm. kun parhaat kaverini Salme & Sini olivat vaihtaneet sinne kesän jälkeen + olin tykästynyt Sunnyyn ihan kybällä... ♥ Sanotaan näin että kunnolla ratsastamisen aloitin siis 2010, jolloin opin mm. menemään kunnolla esteradan + tekemään ravissa voltin... (joo opin siis todella paljon kolmessa&puolessa vuodessa jorvaksessa ... lue rivien välistä = sarkasmiEnsimmäinen vuoden wiknerillä hoidin ahkerasti Sunnyä(aloitin siis Sunnyn hoitajana tammikuun lopussa 2012, eli melkein heti kun Wiknerillä aloitin) ja kesän lopulla tallille saapui Rolex jota aloin melkein heti hoitamaan. Menin myös todella paljon Hanni-nimisellä Welsh-ponilla ja kehityttiin mielestäni aika paljon :) Kisattiin seuran järjestämissä seurakisoissa ahkerasti.

Keväällä 2011 sitten 'ponivuodet' päättyivät(okei olen vieläkin vaan 165cm) ja siirryin uuden opettaja Miian 'hevos'tunneille, joilla opin nopeasti uutta ja pääsin menemään Rolexilla ahkerasti ihan kunnolla ja päästiin starttaamaan muutamat kisatkin hyvällä menestyksellä(ainakin estepuolella XD)

Viime keväänä vaihdoin toisen opettajan Eevan tunneille ja olen oppinut taas rutkasti lisää :)
Ohoh, tulipa taas niin mun tapaisena jättikertomus,mutta tiedättepähän nyt jotain tuosta ratsastushistoriastanikin XD Harrastan hevostelun lisäksi myös valokuvausta(1100D löytyy tällähetkellä) sekä videoiden editointia :) Youtubesta mut bongaa Milaeew'nä
Tykkään myös lukea kirjoja ja töllätä tv'tä! Lemppareitani on kirjoista ainakin Nälkäpeli-, tarkoitus- & väristys-trilogiat + tv-sarjoista Täykkärit, Glee ja X-Factor :D Joo tärkeää, mutta ömm empä keksi nyt mitään muuta kuin että jos jäi jotain epäselväksi niin kysy! :)

ps. rakastan joulua, frendejä, poneja, suklaata, laiskottelua jne ♥ XD
pps. Kik me Milaeew + instagram Milaeew
pps. tää ulkoasu tulee vielä muuttumaan mm. bannu tulee ja paljon hienosäätöä :D tää on vaan tämmönen väliaikanen kun halusin saada tän näkyville jo nyt tänään!
xoxo Milla

4 kommenttia:

  1. Oivoi tykkään niin sun tavasta kirjottaa ♥ :)

    VastaaPoista
  2. Kiva teksti, mut unohit yhen tärkee jutun :(( no tai no en mä tiie onks se tärkee mut kummiski. No joo what ever xD

    VastaaPoista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥