Hae tästä blogista

perjantai 23. marraskuuta 2012

~ it's friday ♥ time is flying...

Moips ! :))
.p.e.r.j.a.n.t.a.i. ♥ Hirrveen nopeesti se aika vaan menee. Viikot vaan hurahtaa ohi ja tuntuu etten tee mitään, no en mä suoraan sanottuna teekkään mitään. 
Kutsukaa mut jonnekkin aina viikon aikana! 
LINKATKAA HYVIÄ BIISEJÄ MISTÄ VOISIN TOTEUTTA VIDEON XD Haha. Tylsyys iskee.
Tänään oon lukenu kokeisiin! Siis en oikeastaan koskaan lue mihinkään, koska en vaan osaa/jaksa keskittyy/+ asenteeni ''ei mun tarvii lukee, kun oon aina ennenkin pärjänny lukematta''. Mutta tosiaan TT & ruotsi, ruotsista muistan nyt melkein kaiken paitsi parin sanan muodot/taivutukset ja TT'stä suurinpiirtein myös kaiken paitsi että mitä proteiineista, vitamiineista jne. on hyötyä :D en tajuu sitä XD öö, ravintoo? 
Niin ja sitten pitäis lukee vielä YH & mantsa & kemia ♥ Sillä niiden koealueista en tiedä puoliakaan.
Joo no ei taaskaan ollut tämä mikään järkevä postaus. Sorry. En vaan tee oikeestaan mitään paitsi viikonloppuina niin ei oo mitään mistä postaisinkaan. Lisäksi säästän kaiken erikoisen siihen joulukalenteriin niin ... :) 
Ajattelin jo nyt sanoa että älkää sitten tylsistykö kun puolet luukuista on huonoja mutta pakko vaan selvitä :) 
HIHI tästä tulee mieleen SUNNY-ponnynen :') ♥
& Huomenna oisi luvassa vihdoin estetunti, ette välttämättä saa mitään kuvia koska en varmaan edes kehtaa järkyttää teitä mun järkyllä esteistunnalla. angst, se on vaan ylimaalisen surkea. ei onnistu ei. valitus ♥ Toivon mukaan meen Rolexilla, mutta toisaalta en oo kyllä saanut sitä kertaakaan vielä tänä vuonna silleen 'valmiiksi' vaan on pitänyt vaihtaa... Muistaispa ope nyt edes tämän kerran :/ Niin ja kisat on sunnuntaina seuran koulumestaruudet itse en osallistu(no pony&no gifts) - ehkä meen tallille, mutta saattaakin olla etten... :( Well see.

♥LLÄ MIWA

ps. LUNTA TÄNNE JA HETI ! :(((((((((((((( SADFACE KUN ON TOMMONEN TYHMÄEILUMINEN SÄÄ.

PPS. KIITOS TASAN 40 LUKIJAA ♥ hit the dislike button jos luit!

ppps. Onko mun tyyli kirjoittaa tosi epäselvä? Pahoittelen kirjoitusvirheitä, yritän aina fiksailla niitä jos vaan muistan :D Yleensä vaan kirjotan niin wnb.nopeasti & epähuolella bloggaukset etten ihmettele miksi ne ovat aina niin täynnä virheitä. Mihinköhän mullakin on aina kiire! 8D

4 kommenttia:

  1. Välil on vähä hankala lukee ku kirjotat yhtee pötköö asiaa niinku ettei siit tajuu oikee et mitä on lukenu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei ai siis niinkun vaikka toi tyhmäeiluminen ? :) vai tarkoitatko sitä etten käytä pilkkuja ? :) <-- Noi pilkut on mun heikkous ( nimim. 4 sivun kirjotelmassa 21 pilkkuvirhettä XDD) mut hei kiitti ku kerroit! ♥ yritän tsempata siinä :)

      Poista
  2. EIeieieieiei milla et muuta mitään :))♥♥
    sun blogi on paras ♥
    ps. noista musiikeista mä en tiiä : (

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kiitos <3 noo en mäkää nii samiksia ollaan ! XD

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥