Hae tästä blogista

tiistai 3. syyskuuta 2013

If I lose myself tonight

Hei!
Oho, oon jäänyt koukkuun bloggaamiseen? Like or dislike.
Tää päivä alkoi ihan hullulla väsymyksellä. Oli pakko torkuttaa hetki, jotta saisin edes vähän vielä unta palloon ennen ylösnousemista!
Koulupäivä meni aika nopeesti ohi ft. kurniva vatsa. (terkkuja vaan koulun ohraällötykselle)
Pitäis varmaan pikkuhiljaa alkaa miettii jo niitä kurssivalintoja... hehe. Nimittäin koeviikko on jo parin viikon(?!) päästä ja sitten alkaakin jo uusi jakso. Kumpa päästäis yhen ihmisen kanssa liikka ykköseen jo nyt!
Koulun jälkeen käväsin kirjastossa hakee pari kirjaa, joista toinen pitää lukee äikän tehtäviä varten... Sitten perjantaiksi pitää tehdä yksi referaatti ja lisäksi silloin on myös ussasta toinen välikoe. Puhumattakaan matikan portfoliosta... :D
Kiirettä pukkaa siis koulun kanssa, mutta onneksi huomenna pääsee tuulettumaan tallille!
Haluaisin myös koodailla vähän blogin ulkoasua, mutta en vaan jaksa alkaa räpeltää kun kumminkin sotken jotenkin pahasti jotain :-'D Katsotaan jahka uskaltaisin kokeilla vaikka vanhassa blogissa joku pv.

pääni on oudon muotoinen. leikin picmonkeyllä!
Mitä pidätte nyt kun muokkasin tän postauksen kaikki kuvat paitsi yhden? Huomaako eroa (löytääkö kukaan ei muokattua) Ok en tiedä näkeekö eroa kun ei oo alkuperästä XD hahah. Eikun siis onko nää kuvat teidän mielestä hyviä näin?

- milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥