Hae tästä blogista

perjantai 27. syyskuuta 2013

Don't overthink, if you do, you will make a problem that wasn't there even in the first place.

Moipsuuuuuuuuuuuuuuuuun!
Hahah ihanan syksystä ulkona eikö?! Keskiviikkona viime postauksen jälkeen lähin tietty poneilee Simbsin kanssa & oltiin ahkeria ratsastajia! Leikittiin kulmahippaa ja näin XD Mutta oli ihan sika hauskaa! Ja Tripla oli ihan mahtava silloin ja menin tietty ilman satulaa (heh hups tuli vähän kiire) Ennen ratsasteluita autoin Sinii liikuttaa Ladan eli Salmen hepsukan :-)
Ainiin ja mulla oli huppari, fleece ja takki päällä kun ratsastin - ei toki tullut kuuma XD No hyvä
 valmistautumista talvea varten... On muuten pitkätä aikaa talvi 'ilman maneesia', mutta eipä se mittään haittaa! Pääsee kunnolla maastoilee ja hankitreenaa! Whooooo. ♥
Tallilta isi tuli hakeen - on ne kyydit vaan niiiin luksusta :')!
Eilen tota alkoi koeviikko mulla ja ussan koehan oli vuorossa. Eka oli joku pohjatunti ja hyvä, että käytiin kokeeseen tulevat asiat niin ne palautu mieleen! Sain kokeen tehtyä jo ennen yhtätoista ja siitä sitten himaan. Enempää en torstaista tässä kerro, sillä siitä tulee erillinen postaus...!
Tänään koe number two. Nimittäin fysiiiiikka. Pohjatunnista oli taas hyötyä ja kirjotin kaiken ylös mitä ope piirsi taululle, mikä todellakin kannatti! Koe oli yllättävän helppo ja kun olin saanut tehtyä neljä tehtävää (vain kolme parasta arvostellaan) niin olin valmis lähtemään! Ja kello näytti vajaata kymmentä. SIIS AAMUPÄIVÄLLÄ. Gotta love koeviikko ♥ (ok kysykää uudestaan rakastanko niitä kun on kokeidenpalautuspäivä. kehkeh)
Kävin Sellon kautta ostaa suklaata ja nyt oon vaan pyörinyt himassa pari tuntii ja illemmalla oisi tarkotus lähtee Sirkus Finlandiaan! :-D wooppaaaaa.

- milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥