Hae tästä blogista

perjantai 20. syyskuuta 2013

I came in like a wrecking ball

MOOOOI!

Hui siis en vaan tajua kuinka paljon koulu voi viedä aikaa, vaikken edes panosta silleen kunnolla... :-D No tottakai siihen päälle vielä harrastukset sun muut. Tälläkään viikolla ei oo ollut yhtäkään vapaata hetkeä, jonka olisin jaksanut uhrata bloggaamiselle - olen pahoillani, mutta ei vaan oo ollut :/ Tänään tosiaan pääsin jo yhdeltä ja juostiin 12.55 junaan niin olin kotona jo tavallista aikasemmin niin nyt on vähän aikaa kirjoittaa :-)
Mmmmm mistä mä aloittaisin...
No viime lauantaina oli ainakin Lylyn konffispippalot ja sinne suuntasin vähän yli neljä!
Oli kiva nähdä kaikkia kavereita siellä ja oli muksaa!

sitä se tylsyys teettää.
Joskus puoli kaheksan maissa lähdin kävelee Tolsan asemalle ja siitä junalla Lepuskiin ja kohti mun serkun 18-vuotisjuhlia Pikkuhuopalahdessa.
Sunnuntaina pakersin koulujuttujen parissa ja yritin kerätä voimia tulevaan viikkoon XD (rankkaa) Okei oikeesti löhösin koko päivän pyjamassa ja katoin AWKWARDia :-D
Maanantaina olin kylläkin kuin nukkuneen rukous enkä muista koko päivästä muuta, että käytiin Marian kaa hesessä koulun jälkeen... :-D Ömmmm tiistaina taas ei ollut muutakuin peruskauraa koulussa ja aamukoomailua yli puolet ajasta.

XDD, joo tääki tuttuu, mut ei itseasiassa hirveesti täl viikol!? x)
Keskiviikkona koulussa tokitoki taas ja siitä suoraan Kirkkonummihoodz ja tallille :-) Oli aika sateinen päivä & koettiin se kun oltiin just kävelemässä loppukäyntejä niin alko semmonen rankkasade, etten ite oo ku ehkä 2 kertaa aikasemmin semmosessa ollu :-'D Iha hullu haha. Mutta en kastunut koska sadevaatteet :')♥ Käytiin siis ratsastamassa yhdelle järvelle ja takas - oli kiva reitti! Lisäks mulla on mustelma poskessa kiitos erään... .__. tais haluta vähän porkkanaa..?

innostunu... XD

täl kuval ei oo muuta virkaa kun et cool paketti XD
Eilen torstaina koulusta iskän kyydil himaan ja sieltä sitten sinne eskoon :-) Oli taas ihan mahtii ja tehtiin semmoset aarrekartat(tavoitteista yms.) sekä jaettiin roolit! ECXITED. Lisäksi saatiin liput ens viikon sirkus Finlandiaan :-D Haha, me likey!
Tää päivä nyt oli ihan perus ja ei hitsin pimpula kun on taas niin rutosti kouluhommii... :s Yhteenkään kokeeseen (koevko alkaa ens viikol) en oo ees alottanut lukemaan joten respect. Joo-o no enhän mä koskaan oo ees ollut kokeisiinlukijatyyppiä :) Well see miten menee. Ja antakaa armoa, en usko lupaa mitään milloin pääsen taas postaa :-'(
- milla

2 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥