Hae tästä blogista

perjantai 13. syyskuuta 2013

I could be the one

Moooi!

Vitsi kun kouluviikko taas vaan hujahti ohi! Hahah en valita :') En oo tosiaan nyt postannut viikkoon kun ei oo pahemmin mitään ajankohtaisia kuvia ollut. Tästäkin tlee nyt vähän tällainen typerä postaus, mutta pakko nyt vaan ilmottaa tän myötä, että ei en ole pitämässä taukoa... :-)
Viikonlopusta sen verran että lauantaina ennen puolta päivää menin kirkkonummelle ja siitä sitten kauppaan ostaa ruokia ennen Kauhalaan menoa. Oltiin siis porukalla (salme,sini,janina,noora) tallilla yötä ja oli ihan mahtii! Kuvattiin videopostaus, mutta elokuvatyökalu sössi sen ... :( Joten ei voida julkasta sitä.
Mutta niiiiiiiin. Tuli ratsastettua (Tritla oli kiva!), siivottua, pestyä huopia, hoidettu eläimiä, kuvailtua, chillailtua, paljuilua ja tietty syötyä ja naurettuu :-D

tästä + kahdesta ylemmästä en oo varma kuka kuvas :-)
Sunnuntaina Venla ja sen mama tuli hakee mua ja menin Venlalle hetkeks ja siitä sitten Omppuun ja treffattiin Lyly siellä! Mentiin kattoon LUUKAUPUNKI ja ei voi muuta sanoo kun en todellakaan pettynyt! ihan huippu leffa, vaikka kirjasta jonkin verran poikkesikin(lukekaa kirjakin!!) - mutta suosittelen :-)

Maanantaina koulun jälkeen Lyydin kanssa Wiknerille ja oli kivaa olla pitkästä aikaa sielläkin :-D
Tiistaina tein parin kaverin avustuksella kakkosjakson lukakrin! hui.
Keskiviikkona oli Tritla-päivä ja mentiinkin naapuritallin kentällä ja ihan hyvin meni :-) Vähän loppuajasta alko kyttää niitä outoja ääniä(!?) joita tuli viereisestä metsiköstä.
Eilen eli torstaina oli vuorossa ihan uusi juttu mulle, nimittäin mun yks kaveri sai mut houkuteltua mukaansa yhteen teatteri/ilmaisu-kerhoon ja oi että oli kyllä kivaa! :-) Ihan mahtava fiilis siellä ja sen jälkeen. Me likey♥

Tänään oli koulua ihanan lyhyt päivä (8.20-13)♥ ja nyt oon ollut himassa sen jälkeen enkä oo oikeestaan saanut mitään aikaseksi... :o Laiska mikä laiska!
Eikun uuuh nyt pitäis mennä tekee koulujuttuja. plääää.
 
HYVII VIIKONLOPPUI! :*

- milla

2 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥