Hae tästä blogista

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Forever young, i wanna be forever young

Moi! :-)

Tänään oli oikeestaan ihan sairaan kiva päivä! :-) Koulussa oli ihan okei, välkillä tuli naurettuu ihan liikaa haha (ei hitsi se kärpänen joka lenteli pitkin käytävää edes takas XDD) ja tunnit meni suht.nopeesti! Päästiin vähän aikasemmin vikalta tunnilta, joka oli siis äikkää joten ei tullut kiire juosta junaan. 
Bongasin Simpparin kirkkonummen keskustassa(& nopsaan sarin :D) ja jatkettiin kauppaan ostaa ruokaa :-) Syötiin ne jo siinä odotellessa bussia ja nähtiin Salmekin siinä ja ootettiin yhessä!
Joo olisin siis voinut ottaa kuvan kolmioleivistä, mutta
1. ehkä ketään ei kiinnosta
ja 2. söin sen ennenkun tajusinkaan. XD

Matka meni rattosasti ku Janina & Noorakin liitty mukaan ja saatiin kyyti pysäkiltä tallille! Wooppieee.
Tallilla oleiltiin hetki (osa söi, ok mäkin söin vähän!) ja joskus puoli viisi haettiin hepat ja hoidettiin ne ratsastuskuntoon. Tuitui Tritukka on vaan niin kuvauksellinen :') ♥
linssilude!
tuitui
T magee suht. uusi huopa :-)
toisen otsis oli vähän takussa
Vähän yli viisi menin tekee yhtä jumppausta ponille (pitää poikittaa takajalkoja etujalkojen ollessa paikalla maastakäsin. onks se takaosa vai etuosakäännös?) ja sitten ennen puolta kentälle vähän verkkaa ja sitten lähettiin neljän hevosen voimin maastoon! Oli ihan mahtavaa. Upee loppukesäinen sää ja poni toimi hyvin eteen! :-)
 Himaan saavuin vähän yli tunti sitten ja äh ehkä ois hyvä käydä tänään nukkuu jo ennen 22 niin välttyis pahimmalta aamukoomalta...?
- Milla

4 kommenttia:

  1. eikös se oo takaosakäännös kun takaosa kääntyy etuosan ympäri :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mmmm joo kai!? :D mulla kun ite ei oo mitää hajuu x) oon aina mennyt sekasin niistä haha. mut :)

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥