Hae tästä blogista

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Super nice weekend

Mooooi! :-)

Ehdin kuin ehdin eilen siihen bussiin vaikka tiukkaa teki! Tosiaan tallille päin olin suuntaamassa ja pakko myöntää, että tuntui hassulta mennä sinne keskiviikon sijaan lauantaina! Vaihdettiin siis Sinin kanssa ridapäivää viikonlopulle.
Pääsin kyydissä kirkkonummen keskustasta ja oltiin tallilla puoli yhden aikaan. Silloin Janina ja Noora oli vielä heppojen kanssa kentällä, Tritla mm. hyppäs pari kertaa pikkupystynkin! Sini lähti Danin kanssa talliin valmistelemaan sitä kuviin ja jäätiin Janinan kanssa kentälle venailemaan kameroiden kanssa.
Sitten Sini ja Dani saapuivatkinkentälle ja alettiin räpsimään kuvia! Minä olin kameran takana ja Janina yritti saada Dania katsomaan korvat hörössä kameraa kohden. Loppujen lopuksi molemmat mallit olivat tosi kuvauksellisia ja näin ne kuvat onnistuivatkin tosi kivasti - vaikka itse sanonkin :-)
+ Tritusta photoboom
Sen jälkeen otettiin ponit sisään ja laitettiin niille harjauksen jälkeen suitset päähän ja suunnattiin matkamme kohti maastoja.
tää osoi´ttautui myöhemmin loistavaksi kuvauspaikaksi
en oikeesti kestä miten kaunista ulkona on nyt kun lunta vihdoin tuli ♥
maasto loppui lyhyeen kun huomattiin, että Danin kenkä irtosi puoliksi tollain inhottavasti:-(
mentiin Janinan ja Junnun kanssa pari kertaa tuo tie laukassa ja ravilla.
blogger muutti Danin oranssiksi...


Sitten lähdettiin takaisin tallille päin ja matkalla jäätiin ottamaan parit kuvat vielä yhdessä kauniissa kohdassa :-)
herranjestas miten noi värit muokkautuu tollein.... mut perus Janina nauttii auringosta ja milla dataa
kateellisii ootte varmaan ku ollaan niin kuvauksellisii! ei oo mitään erikoisasetusta ;-)
NAAAAAAAAAAAAAAAAAM♥
Simpan ihaan nudelakka ♥ kynnet vähä huonot jamas x)
Tallissa tietty hoidettiin ponskit ja tuotiin sisältä lämmintä vettä niille. Tallilta lähdettiin joskus ennen kolmea (?) ja mentiin siis Sinille :-) Siellä vähän deegailtiin ja kaikkea hauskaa! Oltiin me oikeesti ihan hyvii Trivialis!! Illalla tietty Putouksen tsiigausta ja katottiin se Selänne leffakin! (katottiin se lopulta tänäänkin uudestaan heh)
Aamulla heti tv ja ruokaa ja aika samoissa meiningeissä jatkettiin loppuaika XD♥ Lazy sundays parhautta. Okei tein mä vähän jotain englannin tehtäviä - ahkeraa, go me go.
Nyt juu oon tosiaan jo himassa ja uusi kouluviikko alkaakin huomenna. Mutta oli ihanaa viettää näin kivsu viikonloppu niin jaksaa taas arkeakin :-) ♥
Nytlähtee avalta REIGN'n eka jakso joten adios! (suosittelen kys. sarjaa nyt kun suomessakin alkoi pyörimään)

- Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥