Hae tästä blogista

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Last days of vacation and now school is back on (+ rida 8/1/14)

MORO!
from twitter @msleamichele ♥
 Tosiaan viimeisimmän postauksen olin laittanut ajastukselle(kirjoitin sen valmiiksi jo aikaisemmin), sillä menin Salmelle lauantaina ja himaan tulin maanantaina :-) Oli tosi kivaa, valvottiin lauantaina kuuteen (miten niin unirytmi sekasin?) ja puhuttiin syvällisiä. Deeeep but fun.
Syötiin kanssapaljon mättöruokaa ja pidettiin leffamaraton! Sunnuntaina myös melkein heti herättyämme raahattiin ahterimmee tallille hoitamaan Salmen hepsukka Lastu!
katottiin myös Hachiko (herraisä miten sad :'s)
Maanantaina mua tultiin hakeen noin kolmelta ja nopee pakkaus koska lähin iskälle tai tänne - ja täällä oonkin majaillut siitä asti. Kouluthan alko eilen ja ihan kivaa on ollut ainakin vielä. Lopetin bilsan kurssin erinnäisistä syistä, joten lukkari on chilli nyt ainakin nää pari viikkoo ennen koeviikkoa. Tänään sai nukkua jopa kybään ♥
Tänään oli vuorossa keskiviikkoiseen tapaan tallipäivä koulun jälkeen ja ai että oli taas hauskaa :-) Oltiin siis Sinin ja Janinan kanssa siellä ja like a boss ei ees menty kyydillä vaan käveltiin! Ok kunnonkohotus voi olla paikallaan, mut toisaalta nj'ääääh.
Tallilla eka syötiin Simpan kanssa (heh käytiin siis kaupassa keskustassa ennen kun dösä tuli) ja jokin aika siinä vierähtikin. Sillä viiden maissa Janina liittyi seuraamme ja alettiin laittaa yhdessä poneja kuntoon sen jälkeen kun oltiin ensin haettu ne ulkoa. Gotta love ponien loimitusta kurakeleillä. Mentiin päästelemään kaatopaikkalenkki ja hitsi kun nauratti välillä jopa niin paljon, että meinasin tippua Tritlan kyydistä XD Oli ihanaa päästä tuulettamaan taas ajatuksia maastossa ft. parhaat ponit ja seura!
heppailukuvat (c) Janina :-)
kotimatkalla valtasin junassa ton paikan ja läpi luin meidän näytelmän muistinvirkistykseksi!
terkuin Milla :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥