Hae tästä blogista

tiistai 28. tammikuuta 2014

I wanna make a big mistake



Moooi!
Postauksien tahti vaan harvenee, lieneekö tuttua..?
Mmm, ei ole vain kovin intoisaa kirjoitella ilman uusia kuvia ja no pakko myöntää, että kyllästyin jo siihe ajatukseen, jota suitsutin viime postauksessa pelkistä kännykkäkuvista. Yhtään kritiikkiä ei kyllä tullut, mutta silti.
Koeviikkohan mulla alkaa torstaina ja se taitaa alkaa käynnistymään muillakin viimeistään loppuviikosta.
Pitäis vissiin alkaa harjoitella sitä enkun itsenäistä opiskelua kun koe on kumminkin jo perjantaina... Oops.
Viime torstaina alkoi järkyttävä sellainen tykyttävä pääkipu ohimossa kesken koulupäivän ja onneksi meillä oli vikana terveystietoa ja päästiin aika reilusti ajoissa kotiin. (ihan kuin se olisi vaikuttanut koska junat oli myöhässä ...) En mennyt illalla edes teatteriin kun pääkipu äityi niin pahaksi sekä perjantaina en jaksanut edes nousta aamulla ylös... Lauantaina en päässyt tallille parista syystä, mutta meni se päivä himassa leffojen parissa + kävin pitkästä aikaa juoksemassa. Oli aika rentouttavaa ainakin sen aikaa kun sai henkeä! Olo oli ainakin paljon parempi kun tulin takasin sisälle. Muutenkin mulla on taas mielialat heitelleet ihan miten sattuu... Raivostuttavaa semmonen, ensin iloinen ja onnellinen, mutta jo viiden minuutin päästä olo ihan toivoton ilman kunnollista syytä. Mun pöydällä odottaa iso kasa kirjoja luettavaksi, mutta ehkä mun pitää sanoa ei ja yrittää lukea mieluummin kokeisiin.
Nojuu ehkä tämä riittää tältä kerralta, tässä postauksessa ei taas ollut päätä eikä häntää, mutta respect jos joku luki eikä saanut ärtymystä :-'D Tuntuu etten osaa enää kirjoittaa... duh.
 + Postauksen kuvat eivät liity itse tekstiin, mutta deep thoughts u know.
- Milla

3 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥