Hae tästä blogista

tiistai 8. lokakuuta 2013

Tervehdys pitkästä aikaa!

Moooi!

Lokakuu on lähtenyt käyntiin, jonka seurauksena myös syksy ♥ Toista maata on taas tää bloggauksen säännöllisyys! No ehkä se ei ole haitannnut?
Vitsi piti ihan kalenterista tarkastaa, koska bloggasin viimeksi ja mitä tässä välissä on tapahtunut...


Tosiaan viimeksi siitä sirkus Finlandiasta viimekuun lopulla olin laittanut kuvia, joten sen jälkeisestä viikonlopusta...
Niin sillon olikin vaan yksipäiväinen viikonloppu. Nimittäin lauantaina oli enkun koe. (9 päivän syysloman ajattelulla piti pinnistää aamulla ylös XD) Illalla mentiin vielä lätkämatsiin ja oli varmaan eka vuosi kun menin vasta 'näin myöhään' liigan alettua. Olihan se peli taas yhtä räpellystä, mutta hifk ♥ Matsin jälkeen mentiin mummille ja vaarille ja oli kiva nähdä heitä taas :-) Sunnuntaista ei mitää mielikuvaa, haha.
Seuraava alkuviikko keskiviikkoon asti oli vielä kokeita ja oli aika voittajafiilis äikän keskiviikkoisen kokeen jälkeen! Keskiviikkona oli myös tallipäivä kuten tavallista ja mentiin Salmen,Sinin ja heppojen kaa rämpimismaastoon :-) Oli ihan sairaan mageita maisemia, poni ihanan virkee, ja sää ihan bueno sekä paras seura! :-D Syysmaasto parhaimmillaan ♥
en tiiä näkyyks täs mut noit mäkäräisii oli varmaan satoja... iu
pikkasen magee taivas kun loppukäveltiin tallille päin. kaikki värjäyty pinkiks!
Torstaina alkoi uusi jakso, mikä tuli hyvään paikkaan kun oli alkanut jo kyllästymään edelliseen. Harmi, että tässä jaksossa on ruotsi ja liikka, joissa molemmissa oon ihan tajuttoman huono... No torstain liikkatunnilla jaksoin sluibata enkä juossut lenkillä, mutta perjantaina säbässä olin jopa mukana kokoajan XD Torstaina oli myös esko, jossa alotettiin lukee kässäriä. Ehittiin vasta tokan näytöksen tokaan kohtaukseen, joten itse en saanut vielä ulkoaoppittavia reploja! (mun replat tulee siis vasta vikassa eli kolmannessa näytöksessä)


Pakko hehkuttaa vähän perjantaista KOSKA TVD 5 KAUSI!! .__. ♥ Dead.
Viikonloppu meni tosi rauhallisesti olin vaan himassa ja lagasin. Hups. Sunnuntaina aamulla tosin vein nopeesti leipomani piirakan Wiknerille kisoihin. Oisin mielelläni jäänykkin kattoo kisoja, mutta olin niin väsynyt, että jätin välistä.
viikonloppulook.
pääs TAAS kuvaa ilotulituksia kun viereisessä LAGUNA ravintolassa oli jotkut juhlat.
Tää alkuviikko on käynnistynyt aika hyvin. Tänään oli kokeidenpalautuspäivä ja meni ihan yllättävän hyvin... Pääsin kaikista läpi & sain arvosanoja ysistä kutosiin. Pakko vielä mainita, että sain filosofiassa kybän lahjakortin Suomalaiseen kun olin kurssin paras XDXD Gotta love lukio ♥ Ihanaa kun juuri yksi päivä kelasin, että tarttisin just kymmenen euroa, jotta saisin yhden pokkarin. :-)

enää kolme päivää ja sitten koittaa yhdeksän päivän vapaus!

Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥