Hae tästä blogista

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Syksyistä ratsastelua (paljon kuvia!)


Moooi!
Loma on lähtenyt hyvin käyntiin ja siitä kielii mm. jo kääntynyt unirytmi XD Postaan nyt tästä (talli)päivästä ja teen kilometripostauksen kuluneesta viikosta sen jälkeen. Heh.
Joo mutta tosiaan tänään aamulla heräsin ja lähdettiin hoitamaan yksi juttu ennen puoltapäivää. Siitä sitten tyyliin juoksulla himaan ja kamat mukana dösärille. Matkakohteena Sinille! :-D (voiko noin ees sanoo..? kehkeh)
Siellä oltiin hetki ja siitä sitten tallille. Oli ihan sairaan kiva sää! Hyvä päivä ottaa siis kamera mukaan.
Riinakin saapu tallille vähän meidän jälkeen ja päädyttiin siihen, että Sini ridas eka Danin, jonka jälkeen me liikutettiin Lastu ja Tritla. Ette arvaa kuka meni taas ilman satulaa. Höhö.
Tritla oli oikeestaan ihan sairaan kiva taas. Aluksi menin niin, että kävelin uralla ja tein takaosakäännöksillä suunnanmuutoksia kulmissa sekä suoralla uralla. Oli ihan kiva tehtävä, voisi varmaan jatkossakin tehdä. Sitten aloin ottaa ravia ja laukkaa sen jälkeen. Laukoissa ponilla riitti pomppuja XD Ihana heheh..

Laukkojen jälkeen kävelin vähän ja aloin miettimään seuraavaa tehtävää. Päätin, sitten alkaa treenaa loivia kiemurauria. Ensiksi käynnissä ja lyhyet sivut ravia. Sitten käynnissä tehtyjen kiemuraurien jälkeen otin ne molempiin suuntiin ravissa. Ponski tajusi heti idean! :3
Lopuksi mentiin vielä Sinin innoittamana (ok olin vähän kauhuissani viime vuoden kokemuksesta) baanaamaan tielle. Tritla oli joo paljon rauhallisemmin kun viime vuonna XD Lopuksi otettiin pari kuvaa siinä pellon reunalla ja nähtiin kaksi peuraa/hirveä juoksevan ihan täysiä ylemmällä pellolla :-') 
Kaikista kuvista kiitos Sinille ♥

look at my face
kehkeh, näin parkkeeraat ponin

Milla

5 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥