Hae tästä blogista

perjantai 11. lokakuuta 2013

Syksyä ja väriloistoa

Heipsan & voi, että miten ihanan pirtsakan väristä ulkona oikeen onkaan! XD
Hahah oli pakko laukoa tuo ensiksi. Mutta oikeesti, ihan sairaan mageen näköstä ja väristä - en kyllä muista koska viimeksi syksy ois ollut näin värikäs.
Keskiviikkona talleilua ft. Sini & Salme jaja menin Tritlalla siis ilman satulaa kentällä :-) Poni oli oikein jees.

 Mulla oli myös kerrankin 'tunnille tehtävää'. Nimittäin alotin yhdellä väistöjutulla mitä tehdään (lähes!) aina ja siitä jatkoin uralla ottaen pysähdyksiä käynnistä ja pyrin mahdollisimman pieniin apuihin. Liikkeelle lähdöt onnistu kokoajan, mutta pysäyttämisen hiomiseen meni vähän kauemmin. Lopuksi pilkkua viilaillen otin pysähdyksiä niin että T'n piti pysähtyä pitkällä sivulla olevalle puomille, siten että etujalat puomin yli ja takajalat jäi toiselle puolelle.
Sitten aloin ottaa ravi-käynti jne. Lopuksi päästiin laukka -käyntiynti siirtymisiin ja Sinin avustuksella lopetettiinnhyviin kohtiin. (Ainiin ja nostin pysähyksestä laukat)
Ratsastuksen jälkeen oli ihanan paljon aikaa ennen kun kyyti tuli, joten kuranen poni sai kunnon harjauksen :-D

Torstaina oli forevercorydayn aika eli punanen paita,farkut +infinitykuvio ft. Cory-teksti oli päivänlook. Koulupäivän jälkeen juoksu pää kolmantena jalkana(tässä tapauksessa toisena kun kämmäsin portaissa..) himaan & siitä eskoon. Oli aika inspiroiva kerta!
Tänään, perjantaina, koulussa heti ekalla tunnilla liikkaa ja cooper. Oon ylpee un juoksin uuden enkan (2400m) mutta vähän harmi kun en jaksanut juosta koko matkaa :') No mutta oon silti tosi tyytyväinen, koska mun kunnolla superi suoritus!
Koulusta pääsin jo 13.00 ja himaan vaan! Tuli katottuu yöllä ilmestyneet uudet jaksot sarjoista ja ei se glee oli niin sydäntäsärkevä. Mun silmät on vielki vähän turvonnu...
kiitos Cory <3 rip.
Liskuvakollaasi mis on kuvii torstailt ja perjantailta!

Kuvasin myös pari kuvaa heti kun tulin himaan joista siis postauksen otsikko...





 ♥ milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥