Hae tästä blogista

lauantai 3. elokuuta 2013

viikkoa ja @ wikner :-)

Möööiyh! (asiallista)
Huh taas viikko melkeen hujatanut ohi :-D Pikaisesti kertoakseni niin tiistaina raahasin siskon mukaani Selloon metsästämään *niitä kenkiä*, mutta parin mutkan jälkeen mukaan lähtikin H&M'stä mustat nilkkurit yli puolet halvemmalla, 15 eurolla. Okei noihan ei oo nahkaa,mutta samapa tuo, hyvät jalassa kumminkin :-)!
saattekohan selvää tästä XD
Keskiviikkona taisin vain olla himassa ja käydä lenkillä en oikeastaan muuta!? blackout.
Torstaina heräsin joskus kahdentoista jälkeen(yllätyyys) ja melkeen heti lähdinkin kohti Wikneriä palloillen julkisilla. Oli muuten aika pska nakki, koska heti junan ajettua Tolsaan alkoi kauhee kaatosateiden kuuro... No läpimäräksihän siinä kastuin ja meinasin kirota koko paikan jo alimpaan helvettiin, mutta kävellessä rauhotuin ja hyvä niin :-D Tallilla tuli vietettyä yhteensä pari tuntia - oli ihana nähdä taas muutamaa ihmistä pitkästä aikaa ♥ & Venlan kanssa katsottiin/kuvattiin leiriläisten leikkituntia sekä myöhemmin niitä heppavaaveja!
siis toi ON IHAN KU JOKU LELUVARSA ♥ .__. ää liian suloista :-')
kitty on a mission
Eilen heräsin jo yhdeltätoista(voi kyllä se on AIKAISIN, ja no mitempäs muuten kuin mut herätettiin...!) ja vähän ajan päästä lähdettiin maman kanssa Selloon hoitaa pari asiaa. Mukaan reissulla tarttui EKAT LUKIOKIRJAT! woop, apua tosin aika vanha olo tulee kohta :-( orr not.
Illalla iski joku ihme siivousvimma ja siivosin ja järkkäsin koko huoneeni ja samalla heitin siis pois kaiken turhan. mm. tuo ylemmässä kuvassa oleva MUUTTOLAATIKKO(...) oli täynnä no sanotaanko kaikkea ja sieltä lähtikin roskapussin sisällä pois vaikka mitä turhaa krääsää.

ps. kohta alkaa kriisi sillä loma on lopuillaan.

-milla

2 kommenttia:

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥