Hae tästä blogista

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Happiness will never come to those who don't appreaciate what they already have

Heii! Otsikkoon littyen iloitsen siitä, että pari uutta hyödyllistä tavaraa oon nyt saanut tässä lähiaikoina! (lukuvuosikalenterin,lökärit) :-)
Lisäksi toissapäivänä kävästiin pitkästä aikaa mun kummitädillä leikkauttaa hiukset ja pakko vaan myöntää, että kadun niitä yhden käden sormilla laskettavia kertoja kun oon muualla käynyt. Mun hiukset ei sen toukokuun lopun latvavärjäyksen jälkeen oo ollu näi terveen näköset kun nyt saksittiin kaikki huonot pois. Lähtihän näistä pituutta jonkin verran, mutta parempi näin!

Nyt ollaan iskällä, tultiin siis toissapäivänä(maanantai) ja Glee-maraton meneillään :--D Täällä on tullut kuvailtua, käytyä Rollon kanssa ulkona, siivoittua, deegailtua sängyssä(vaikka heräsinki eilen jo ennen yhdeksää!? no tänään)... 
Maanantaina ja eilen käytiin Rollon kanssa iltalenkillä siskon kanssa ja tuli kunnon katsausta tän asuinalueen ulkoilupaikkoihin. Aika mageet.
Mäki oon lisäksi ihan hurahtanut (taas) täyttelemään tota uutta kalenteria tulevilla tapahtumilla! Whii. Lomaakin on vielä jäljellä vähäsen joten nyt aion ottaa kaiken oman ajan rauhallisesti. Loppuviikosta ois pikku roadtrippi tiedossa kohti Lahtea ja Orimattilaa sukulaisia katsomaan, mutta viikonlopuksi tullaan jo kotiin.

Mmmmm, mitäs sitä vielä kertois.... hepparintama on ollut vähän hiljaisena, mutta asia korjaantuu kun alan pian käymään Tritlalla pari kertaa viikkoon. && leirivideo on valmiina ollut jo yli viikon, mutta mikäs estää? Youtube... gaawh :')

- milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥