Hae tästä blogista

torstai 27. kesäkuuta 2013

''mä niiiin RAKASTAN hotellielämääääääää'' viisi päivää hoitelemassa :-)

Moiii!
Huhhuh koska kirjoitin viimeksi kunnon postauksen..? Njää pikkuvikoja.
Jussi oli ja meni - himassa hilluin vaan... Sen juhlan juhliminen on vähän jäänyt mulle pimentoon, mutta hyvä jos jollain oli kivaa siellä kaljatölkin äärellä :--DD

Nyt oon tosiaan kotiutunut viiden päivän talleilusta ja tässäpä siitä postausta. (YRITÄN TIIVISTÄÄ, mutta VARAUTUKAA KUVAPOMMEIHIN)

Mulla on nyt ihan helkutisti postauksia 'rästissä' (mm. MATKA + telttailupostaus)eli pitää katsoa miten ne nyt tulee jotta ne tulisi järkevästi.


eka pari random kuvaa ennen talleilua.
(viime) tiistaina tehtiin mamalle synttärin kunniaks tämmöstä :--D
ananas!
''lällälää etpäs pääse lähtee! ;)''
Sunnuntaina kuuden jälkeen kyytini saapui ja auto kohti Kauhalaa, jossa heti alkuun kamojen vienti sisälle ja tallin uuden satulahuoneen tsekkaus Salmen ja Nooran johdolla! ;D Oli HIENO :-)
Vähän ajan päästä kun Sini oli saapunut perille myös mentiin ratsastamaan Sinin kanssa ja mentiin vaan kentällä :-) Trila oli ihan OK, ei mikään huippu tunti, mutta johtui ehkä siitä etten jaksanut keskittyä XD Ravi oli taas kehittynyt - jee! Hyvää työtä tytöt :)
(ei kuvia ratsastuksesta)
Ponien hoito, juotto ja niiden heitto ulos vielä syömään.
Ruokittiin kisu, puput ja marsut. Vähän myöhemmin lähdettiin viemään hepsuja ylälaitsalle ja matkalla sinne Tritla päätti laittaa jännitystä matkaan ja karata XD Ei se onneksi juossut kuin Danin ohi eikä sinne viereiselle mansikkapellolle... Laitsalle Sini täytti vedet ja me loput kierrettiin aidat :-)
Loppuilta meni sisällä, syötiin iltapalaa ja mä katsoin pll :-) Uni ei meinannut oikein tulla ja hiljennyttiinkin vasta neljän aikoihin XD Aurinkokin oli ehtinyt nousta (vai laskiko se ollenkaan?)

Maanantaina herättiin ja jaettiin työt niin että Noora&Salme haki hepat ja minä&Sini lenkitettiin koirat. Aamupäivä meni syödessä ja sitten siinä pihalla pupujen ja koirien kanssa :D Sen jälkeen mentiin talliin ja alotettiin puhistaan kamoi kunnes Salme ja Noora lähti ratsastaa ponit :)
1. huomaatko jotain!? || 2. suitsitelineet :)! || 3. puhtaat suitset!
Kentällä Noora hyppäs lopuksi Tritlalla yhtä estettä ja ne pääs 35cm(-40cm?!) puhtaasti läpi! :-) Superit!
Sain mennä loppuverkan ja koetettiin yhtä keinoa miten sais mun alapohkeen kiinni... :) Kyllä se pysykin!
kolmen kopla! :D
Ponien ratsastelun jälkeen Sini ratsasti Danin(nekin hyppäs! ja jopa ilman kamoi :)) Käytiin talossa ja vähän paljuilemassa! Sen jälkeen oltiinkin ahkeria ja mentiin siivoomaan kerhohuonetta! Tuli ainakin selväksi, että huopia ja riimuja löytyy vaikka muille jakaa! Noora ja Sini meni pesee kaikki likaiset ehjät riimut ja minä+Salme jäätiin kerhohuoneeseen. Salme lajitteli huopii ja mä pesin kaikki ylimääräiset nahkaosat, jotka löydettiin.

 
hepsut  yöksi laitsalle :)
Tiistaina mun ja Sinin oli tarkoitus kuvata myday mutta ei siitä oikein sitten lopulta tullut mitään joten teen 'kokoajan koosteen' :) Haettiin tänään tosiaan kaikki hepat laitsalta ja sitten deegailtiin sisällä. Simppa paisto lettuja! JEE :D ♥
Illalla mentiin Salmen kanssa ponskit kentällä ilman satulaa ja meno oli vähän lagista kuumuuden takia vaikka pahimmat päivän helteet oli jo takana. Tritla oli ihan hyvä!
(c)salme ♥

Heheh, varjot on kivoja.

Illalla vietiin hepat laitsalle koirien kera! :-D Huntukin pääsi pulahtamaan ojassa! Illan kruunasi myös young man cash man ;) (+aurinkorannan tähtöset) Ok oli aika surkeeta kun kesti vaan 3min se salkkarit spin-off jakso :(

Keskiviikko oli kuuma päivä JA EHKÄ PAHIN AAMUKOOMA IKINÄ. Hyttysenpistoja oli enemmän kuin laki sallii ja oltiin superlaiskoja. Käytiin toki hoitamassa kanit ja marsut sekä koirat kuten joka päivä + tarkistettiin ahkeraan hevosten vesitilannetta.
Joskus iltapäivälle(kuumin aika hyvä meXDD) lähdettiin poimimaan mansikoita! Tokaa kertaa elämässäni eikä ollut edes kovin rankkaa! Oli siinä aikamoinen helle ja näin, mutta silti :) Saatiin ainakin halvalla, sillä vähän päällle 2kg mansikoita maksoi vaan 11.40euroo!
Päivän aikana käytiin myös kolme kertaa pulahtamassa Sinin kaa paljussa, katsottiin illalla salkkareita ja käytiin kaupassa. S&N kävi ridaa ponsut maastossa kevyesti vielä illalla :)
kaikki kolme kuvaa (c) Sini! :)) OLI MAGEE AURINGONLASKU :D
Sitten alko kunnon valmistelut iltaa varten. Oli siis luvattu kunnon myrskyjä veikkolaan, siis ihan KUNNON MYRSKYÄ. Semmosta milloin pitää valmistella kaikkea...! No mm. talli valmiiksi, marsut sisälle, hepat jäi kotilaitsalle, josta niitä voi tarkkailla sekä vettä varastoon jos sähköt menee. Noo pienen paniikin saattelemana ilta(ja yö!!) sujui muitta mutkitta hyvin.

Aamulla saatiin Salmen kaa nukkuu pitkään (kiitti tytöt ♥) ja aamupäivä meni taas tosi rennosti kun hommia ei ollut. Kaikki eläimet oli olleet iisisti yön ja mitään ei ollut onneksi sattunut! :))
Edellisenä päivänä oli ehtinyt jo pakata suurimman osan kamppeistani kasaan ja oltiin siivottu aika hyvään malliin. Noora lähti pupunsa kanssa eläinlääkärille joskus puoli kahden aikaan ja mentiin loput ratsastamaan heppoja kentälle. Menin itse taas ilman satulaa(hups) ja Tritla oli oikeastaan tosi kiva, jos ei oteta lukuun sitä ettei se millään meinannut totella vasenta pohjetta :D Pari kertaa se laukoissa yritti jotain, mutta lopuksi meni tosi hyvin! :) Loppuraveissa siitä tuli oikeestaan super, harmi että itse kusen siellä selässä :( Siis istun IHAN VINOSSA eikä asiaa auta yhtään se että mun housut oli niin liukkaat että tuntu ku ois istunut saippuoiduilla(nonni mikä sana) pöksyillä.

Ponien hoito ja kivennäiset niille tallissa. Suikuttelin vielä Tritlaa ulkona ja se joi letkusta suoraan vettä! :D (miksi 5min sitten ämpäristä juotuna ei kelvannut?! okei hyvä vaan että sai juotua kunnolla:)) Sitten autoin Salmea laittamaan Betadinea(olikosesitäjustsillon?hyvämuisti) ja sitten lähdinkin jo kotiin kun kyyti oli tullut :(

Himassa oon nyt purkanut tavarat ja aloitin pakkaamisen leirille. Huominen menee pyykkiä pesten ja pakkaillen ja lauantaina on sitten kiireinen aikataulu! :-D Katsotaan nyt miten saan postattua, koska se leiri(apua oon jotenkin ihan ''en käsittänyt sitä vielä''!?) tosiaan alkaa sunnuntaina ja niin... :D No saatte sitten jumbopostausta taas leirin jälkeen! Hahah :D Okei ehkä jätän sen vaan leirivideoksi :)

No mutta nauttikaa nyt oikein siemauksin lomasta ja lämmöstä!♥

lisäksi hiton isot respectit sinulle joka jaksoit lukea! ;D

'KOSKA MÄ NIIIIIIIIIN RAKASTAN HOTELLIELÄMÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ''

- ''kaks mustaa'' - ''mikä musta'' - ''kenen kusta?!'' -

ps. kiitti tytöt ja eläimet♥ XD

- milla

4 kommenttia:

  1. jaksettii nooran kaa lukee ihan helposti :) ja toi musta juttu XDXDXDXDX ja mentii tänää poimii viel mansikoit ja poimittaa 5.640 kg :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee :)) haha älä XDXDXD ja hui oottepa te ahkeria - paljo muute makso!? :D nomnom :)

      Poista
    2. 27 e ja mentii tänäänki poimii joten poimittii 10 kg XD

      Poista

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥