Hae tästä blogista

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kaverin konfirmaatiota ja vähän muutakin :-)

Moi!

Perjantai ensimmäinen kokonainen päivä himassa lomareissun jälkeen. Ilma oli ihanan viileä (kuumuus/helteet not ma thing) Päivä meni lusmuillessa himassa, en edes matkalaukkuihin koskenut niiden purkamista peläten... XD Illalla kumminkin ryhdistäydyin ja kaatosateen höllättyä lähdin elämäni ekalle lenkille :-D Oli kyllä ihan hassu kokemus.(noudatan sitä 11 vkon juoksuohjelmaa - varokaa linkistä aukee semmonen luettava tiedosto siitä ohjelmasta) Kylkiin ja vatsaan pisti jo puolentoista minuutin juoksun jälkeen ja nenä vuosi kun hana. Ja minä en ollut ottanut mukaan nenäliinaa :)) Himassa sitten suihkuun ja yllätysyllätys - lukee! ♥ (musta on taas kuoriutunut kunnon lukutoukka. Melkeen kokoajan kirja nenän eessä jos oon himassa!)
freesiiii (häpeen tätä kuvaa varmaan joskus - tunnin päästä?) || kissa on taas niin edustavana.... :'D
Lauantaista sen verran, että oli yhtä helvettii. Mulla ei oo koskaan ollut niin huono olo. Iho oli tulessa(taas?!), mua vihlo ohimoihin ja tuntu et joku puristaa aivoja kasaan ja se kipu säteili jokaiseen lihakseen ja ruumiinosaan jonka ees tiesin :-D Suurin osa liikkeista sai lopulta mut näkee sunnilleen tähtii. Lisäksi nuha oli tullut takasin. Mieleen ei tullutkaan ottaa mitään lääkettä - no kyllä siihen kipuun lopulta tottu :D Suurin kauhu oli yö kun uni ei tullut ja kun se vihdoin kahden jälkeen tuli niin heräsin joka 20 minuutin välein viiteen asti kunnes nukuin pari tuntia ja heräsin. Kaikesta kivusta huolimatta en ollut yhtään pahalla tuulella? :D What the duck. No se oli ainakin tosi positiivista!

Sunnuntaina oli Annikan rippijuhlat ja lähdin kohti Masalaa, josta pääsin Lyydin kyydissä Annikalle :-D Kiitti viel! :) Btw, kuvitelkaa mut joka vihaa purkan mässytystä istumassa yhden mummon vieressä joka mäiskyttää purkkaa 5cm mun korvasta kun joku märehtivä lehmä... Meinas kyllä päästä suusta semmosta tekstiä, mutta onneksi hillitsin itteni XD
Tuli vähän kastuttuu juna-asemalla siinä kun vettä taas tihrusti... :D Mutta ainakin kuivu nopeesti eikä meikit levinneet! :)
Juhliin saavuttiin kahden jälkeen ja siinä tervehdykset ja lahjat Annikalle ja juttelee kavereille! :D Onnee Nigga viel! ;) :DDD
Sit syötiin (ja juotiin XD) ja juteltiin ja naurettiin... :D Sitten otettiin kans kuvii ja semmosta :) 
tuol yhes kuvas on aika söpö cap joka piti mulle seuraa juna-asemal!
 
Ja vielä vähän syötiin XD Neljän jälkeen meit tultiin hakee (pääsin taas Salmen kyydillä juna-asemalle - kiitti teillekkin! :D Kyytipummija olen. Mutta niin siitä sitten julkisilla himaan ja lukee :'D pitäisköhän niinkun ihan oikeesti perustaa kohta joku lukublogi)

Tänään heräsin yhdeltätoista ja yhden aikaan menin varmistaa lukiopaikkani. EYL siis kutsuu syksyllä... :D Koko päivän (ok ei oo ees viel ilta) on satanut kuuroittain ihan kaatamalla ja ehdinkin kastua varmaan 20 kertaa siinä matkalla. Nopea kollaasi vielä parista kuvasta jotka nappasin äsken;:

-milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥