Hae tästä blogista

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Bye November - Hello December

Moi :-)
Nälkäpelistä sekoamista, Vihan liekkien ensi-ilta, leffahetkiä, joulufiilistä, lunta, herkkuja, kavereita, ratsastelua, teatteria, vuoden vikasta koeviikosta selviytyminen, loman odotusta, siivoamista, pakkaamista, lukemista, valokuvaamista ja chillailua.
Sitä mun elämä on pitänyt sisällään näinä viikkoina kun en oo postannut.
Aattelin että olisi tosi raskasta kirjoittaa ja lukea mun yli kuukauden turinoita ja tarinoita joten tiivistän postauksen kuviin. Oikeesti musta tuntuu, että mun ajantaju on mennyt ihan kokonaan pois, sillä eilen havahduin kääntämään kalenterin (taas) väärästä kuukaudesta oikeaan. Joten hello december vaan, vaikka ootkin jo puolessa välissä!

Linnanjuhlien (tai mitkä tamperejuhlat olikaan) tällistelyä ft. Salme & Sini! :)
laatu kuoli XD
XDD iihana lammas♥
Salmen hieno heppa Lastu :-)
best thing.
musiikkitalolla
jouluikkunat♥

''poni nyt poseta'' or not! XD ♥
aaah täst puvust tuli mieleen ihan reign niminen sarja mis niil on aina tollasii ihanii pukui!♥ kannattaa kattoo :)
parempi päättää ruokakuvaan tää 8)
 heheh vähän kuvia...

Joo mulla on aina välillä kauhee inspis postata, mutta se hiipuu aina viimeistään siihen kun pääsen koneelle..? Tosi turhauttavaa!! Katotaan nyt oikeesti mitä teen. Ehkä mä en ota mitään stressii postailusta vaan jatkan yhtä epäsäännöllisesti ja jos joku jaksaa pysyy lukijana niin ihan mahtavaa :-)
''im outta here.''
Ens viikko on kumminkin aina spessu, (ei vaan sen takia, että on viimenen kouluviikko tänä vuonna!) vaan yhden toisen asian, josta saatte varmasti kuulla lisää. Kannattaa pysyä kuulolla myös Team Haapala blogissa. :-)


♥Love milla ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaapa asiallisia :) Kiitos jos kommentoit ♥